Connect with us

STORY

Ξεκίνησε ο αγώνας αγάπης

Published

on

Όλοι οι πιστοί προσέλθετε! Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Τρέχουμε χωρίς τερματισμό» ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ με την αθρόα συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι άρχισαν ήδη να συγκεντρώνουν χιλιόμετρα για καλό σκοπό.

Αθλητικά παπούτσια, σορτσάκι και κυρίως αγάπη για τον συνάνθρωπο. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεστε για να συμμετάσχετε στην πιο πρωτοποριακή εκδήλωση του δρομικού κινήματος παγκοσμίως. Η πόλη της Θεσσαλονίκης -πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα- δίνει σε ανθρώπους κάθε ηλικίας την ευκαιρία να αθληθούν, να διασκεδάσουν, αλλά το σημαντικότερο όλων να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η έμπνευση του Γιάννη Νικολάου, υπεύθυνου επικοινωνίας της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου, που υλοποιείται μέσω του αθλητικού συλλόγου «Ερμής 1877» και της ΔΕΘ, βρήκε ήδη τεράστια ανταπόκριση ανάμεσα στους Θεσσαλονικείς, και όχι μόνο, οι οποίοι αγκάλιασαν την όμορφη προσπάθεια, με τον ενθουσιασμό για το πρωτότυπο αυτό event να είναι ήδη μεγάλος.

Ανάμεσα στους μέχρι τώρα συμμετέχοντες ήταν και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Γιώργος Ορφανός, ενώ από αύριο αναμένεται η συμμετοχή να αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς οι αιτήσεις στον διαδικτυακό τόπο του Ερμή είναι ήδη πάρα πολλές. Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι όποιος το επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέσα στη ΔΕΘ, στο ειδικό περίπτερο υποδοχής που έχουν στήσει για τον σκοπό αυτό οι διοργανωτές.

Υπενθυμίζεται ότι τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι συμμετέχοντες στον δρόμο αγάπης θα μετατραπούν σε ευρώ, με τα έσοδα να δωρίζονται στη συνέχεια σε τρία ιδρύματα: το ορφανοτροφείο «Μέλισσα», τους Γιατρούς χωρίς σύνορα και το παιδικό χωριό στο Φίλυρο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/