Connect with us

ΝΑΝΖΙΝ 2014

«Ξεπέρασα το όνειρο»

Published

on

Οταν αναχωρούσε για το μακρινό Νανζίν της Κίνας σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα ως Ολυμπιονίκης. Η Ελεάννα Κουτσουβέλη δεν έζησε απλά το όνειρό της αλλά το ξεπέρασε, όπως εξομολογήθηκε στο sportsfeed.gr.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

«Αυτό που έζησα ξεπερνά κατά πολύ αυτά που είχα φανταστεί. Στόχος μου ήταν οι δύο ημιτελικοί αλλά κατάφερα να φτάσω σε δύο τελικούς», μας είπε η 16χρονη κολυμβήτρια και κάνοντας ένα φλας μπακ, στο πώς ήρθε αυτή η επιτυχία, πρόσθεσε: «Να πω την αλήθεια δεν είχα τόσο άγχος. Ομολογώ ότι δεν είχα πίστη στον εαυτό μου και μου φαινόταν ως κάτι αδύνατο. Ύστερα όμως τα πράγματα κύλησαν απο μόνα τους και αφού είδα τι μπορώ να κάνω έβαλα τα δυνατά μου».

Σε πολύ νεαρή ηλικία τη συνοδεύει πλέον ο τίτλος της Ολυμπιονίκη, κάτι που της χαρίζει πολύ έντονα συναισθήματα. «Είμαι απίστευτα χαρούμενη αν και το συνειδητοποιώ σιγά σιγα. Πάντως πρέπει να μείνω προσγειωμένη και φυσικά η προσπάθεια συνεχίζεται για το κάτι καλύτερο», σχολίασε ο Ελεάννα Κουτσουβέλη, επιδεικνύοντας και την απαραίτητη ωριμότητα μίας πρωταθλήτριας.

Η πολλά υποσχόμενη παρουσία της ενδεχομένως να φέρνει συγκρίσεις με μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, όπως η Κατερίνα Κλέπκου και η Κατερίνα Μπλιάμου. Η ίδια της αποφεύγει τέτοιου είδους συγκρίσεις και τις αφήνει σε τρίτους. «Δεν μπορώ να κρίνω εγώ, γιατί δεν ξέρω πώς με βλέπουν οι άλλοι. Αυτή τη στιγμή πάντως νιώθω δυνατή», αρκείται να πει η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης.

Αυτό που λαχταρά τώρα είναι να επιστρέψει στην πατρίδα της. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει; «Να φάω γεμιστά με φέτα. Είναι άψογα», απαντά με αυθορμητισμό και χιούμορ και σπεύσει να προσθέσει: «Εντάξει, σοβαρά, μόλις επιστρέψω γυρνάω στην πραγματικότητα. Είμαι στην Γ’ λυκείου και το διάβασμα παίρνει τώρα σειρά. Πρώτα πάντως θέλω να βρεθώ με φίλους μου και να χαλαρώσω».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/