Connect with us

ΝΑΝΖΙΝ 2014

Τρεις τελικοί ενόψει

Published

on

Το πρώτο αγώνισμα που θα συμμετάσχει Έλληνας Ολυμπιονίκης, διεξάγεται τα ξημερώματα, με τον Απόστολο Χρήστου να βουτάει στα 200μ. ύπτιο διεκδικώντας ακόμα μία πρόκριση σε τελικό.

Κολύμβηση
Απόστολος Χρήστου αγωνιζεται στην τρίτη προκριματική σειρά των 200μ. ύπτιο στις 05:0 τα ξημερώματα. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έχει 2:00.91 που είναι η τέταρτη καλύτερη επιδοση από όλους όσοι συμμετέχουν στα προκριματικά. Η πρόκριση οδηγεί απευθείας στον τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί στη 13:06 το μεσημέρι και ο Χρήστου έχει τη δυνατότητα να ανέβει στο βάθρο.

Στίβος
Τις προσπάθειες του στο άλμα επί κοντώ θα ξεκινήσει το μεσημέρι ο Γιώργος Τριανταφύλλου. Ο αθλητής του ΑΣ Ρήγα ταξίδεψε στο Νανζίν με φετινή επίδοση 4.95μ. και είναι η 5η καλύτερη από όλους όσοι συμμετέχουν στον προκριματικό.
Αύριο θα ξεκινήσει και η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στο άλμα τριπλούν, το μεσημέρι στια 15:25. Η Κερκυραία αθλήτρια έχει την 9η επίδοση μ 12.70. και ελπίζει να είναι στην πρώτη οκτάδα που θα προκριθεί στο μεγάλο τελικό.

Ιστιοπλοΐα
Καιρού επιτρέποντος, αύριο θα γίνουν τρεις ιστιοδρομίες της κατηγορία Byte CII στην οποία συμμετέχει ο Γιώργος Παπαδόπουλος Κουκλάκης. Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 06:00 και είναι η χρωστούμενη της ημέρας, για να ακολουθήσουν οι δύο που ήταν κανονικά στο πρόγραμμα.

Ποδηλασία
Στο τέλος του έφτασε το αγώνισμα του ομαδικού στην ποδηλασία με τους Στέφανο Βασιλαντωνάκη και Νίκο Ζεγκλή να συμμετέχουν στην τελική κούρσα που είναι ο αγώνας δρόμου. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 05:30 τα ξημερώματα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/