Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Οι ενστάσεις για Σωπήλη

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Καθυστερήσαμε σήμερα, αλλά λόγοι υγείας μας φρέναραν κι έπειτα ακολούθησαν και άλλα ζητήματα που μας απείλησαν με… αναρρωτική.

Εμείς, όμως, επιμένουμε! Όπως επιμένει ο Στράτος Σωπήλης για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Όπως λένε στον Παναθηναϊκό, ο νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και δεξί χέρι του Γιάννη Αλαφούζου είναι ο μόνος που μπορεί να χτυπήσει στα ίσια όποιον υποψήφιο κατεβάσει στον συνεταιρισμό το λεγόμενο κόκκινο μπλοκ. Διατηρεί ο Σωπήλης εξαιρετικές σχέσεις με τους περισσότερους προέδρους, ενώ έχει και πρόσβαση σε άτομα που κινούνται στις παρυφές της διαιτησίας. Μέσω ενός εξ αυτών, άλλωστε, απέκτησε και την πρόσβαση στον Γιάννη Κομπότη, με τον οποίο τα λέει τακτικά την τελευταία διετία.
Ακόμα και μέσα στον Παναθηναϊκό, πάντως, εκφράζονται ενστάσεις για την υποψηφιότητα του Σωπήλη. Θεωρούν τον Στράτο άνθρωπο χαμηλών τόνων που αποκλείεται να χτυπήσει γροθιά στο μαχαίρι εάν χρειαστεί να συγκρουστεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ή με κάποια άλλη ομάδα.

Ίδιος νόμος
Ιδιαίτερα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια επειδή περιμένουν την υλοποίηση της υπόσχεσης που έδωσε ο Γιάννης Μανιάτης στον Δημήτρη Μελισσανίδη για άμεση ψήφιση του νόμου που περιλαμβάνει και τις ρυθμίσεις που ανοίγουν τον δρόμο στις μπουλντόζες. Οι κακές γλώσσες, πάντως, έσπευδαν χθες και συμπλήρωναν με νόημα πως «και ο Γρανίτσας πέρασε τον νόμο από τη βουλή, αλλά τον μπλόκαρε έπειτα ο Τομπούλογλου και οι 131 πολίτες». Τι θέλουν να πουν; Πώς ήδη ετοιμάζεται η νέα προσφυγή και, μάλιστα, κάποιοι θεωρούν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μέσα στον Ιούνιο!

Νοσταλγούν τον Ταταρουσιάνου
Εκτός από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολούθησαν το Σάββατο και τη Στεάουα! Και αυτή έπαιξε παράταση αν και έμεινε από το 10λεπτο με παίκτη λιγότερο. Είχε, όμως, έναν… κέρβερο κάτω από τα δοκάρια της. Ο χαρακτηρισμός, ασφαλώς, δεν είναι δικός μου. Σε άνθρωπο του Ολυμπιακού ανήκει που φαίνεται πώς νοσταλγεί τον Τσιπριάν Ταταρουσιάνου ή για να το θέσω καλύτερα, απλά τον υποδεικνύει ως υποψήφιο διάδοχο του Ρομπέρτο εάν πουληθεί με το καλό ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Αποθέωση Μπεθάνη
Την ευκαιρία να δει πολλούς παλιούς και καλούς φίλους είχε ο Γιάννης Μπεθάνης κατά την παραμονή του στη Λισσαβόνα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την παρουσία δύο ισπανικών ομάδων στο μεγάλο ραντεβού, ο άλλοτε γενικός κουμανταδόρος της ΕΠΟ γνώρισε την αποθέωση διότι παραδοσιακά διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με τους Ίβηρες! Γενικά τον Μπεθάνη τον βλέπουν ολοένα και περισσότεροι να ασχολείται με το διεθνές ποδόσφαιρο και μυρίζονται ολική επαναφορά του και στο ελληνικό στερέωμα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/