Connect with us

STORY

Ο απόλυτος σταρ

Published

on

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών βρίσκεται σε εξέλιξη στη Φλώρινα, με τον Πύρρο Δήμα να είναι ο… σταρ της διοργάνωσης.

Φλώρινα
του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Τριακόσιοι αθλητές και αθλήτριες, μαζί με 70 προπονητές βρίσκονται στη Φλώρινα, όμως ο τετράκις Ολυμπιονίκης και νυν βουλευτής και πρόεδρος της ομοσπονδίας Άρσης βαρών, παραμένει το πιο δυνατό χαρτί του αθλήματος.
Δεκάδες παιδιά από τη Φλώρινα, που δεν είχαν καν γεννηθεί το 2004, όταν ο Πύρρος συμπλήρωσε το καρέ των Ολυμπιακών μεταλλίων, τον πλησίασαν για να βγουν μία φωτογραφία μαζί του. Και εκείνος, με κοστούμι τώρα, δεν χαλάει χατίρια. Πιάνει την κουβέντα με τα παιδιά και τους λέει για την άρση βαρών. Απλός και προσιτός, συνομιλεί με όλο τον κόσμο, ιδίως με τους αθλητές και τους προπονητές, αφού νιώθει ένας από αυτούς.
Ο Πύρρος δεν περιορίζεται, όμως μόνο σε φωτογραφίες και κουβέντες. Δίνει οδηγίες, ώστε όλα να είναι άψογα στη διοργάνωση, κάνει παρατηρήσεις όταν δεν τηρείται το πρόγραμμα και το κυριότερο παρακολουθεί τους αγώνες με ευλάβεια και δείχνει πόσο σέβεται την προσπάθεια των αθλητών.
Αναμφίβολα, είναι ένας πρόεδρος έξω από τα συνηθισμένα…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/