Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Βενγκέρ ανέβασε την τιμή

Published

on

Καλύτερη διαφήμιση για τον Μήτρογλου δεν θα μπορούσε να κάνει ούτε ο Μαρινάκης. Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του Ολυμπιακού εκτοξεύοντας την τιμή του στα ύψη. Αν μέχρι πριν από λίγες μέρες τα 8.000.000 ευρώ έμοιαζαν φυσιολογικό νούμερο για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, πλέον η τιμή έχει ξεπεράσει τα 10.000.000 ευρώ.
Όμως θέλει όντως στην Άρσεναλ τον Μήτρογλου ο Βενγκέρ, ή μήπως το έκανε απλά και μόνο για να αυξήσει την τιμή του και να αποπροσανατολίσει τους αντιπάλους; Ένα πουλάκι μου είπε πως το σενάριο της αύξησης τη τιμής, είναι το πιο πιθανό. Άλλωστε να μην ξεχνάμε πως ο Μαρινάκης έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με Αγγλία μεριά, ενώ θεωρείται και είναι ο κορυφαίος μάνατζερ ομάδας που εχει εμφανιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όποιο και αν είναι το σενάριο, το θέμα είναι ένα. Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται πολύ ψηλά στις λίστες των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης και το 2014 θα είναι η τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό. Ποια ομάδα θα τον αποκτήσει; Ίσως αυτή που θα κάνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/