Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Ο Τζίγγερ πληρώνει, τον Πατέρα αποθεώνουν

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Το βρήκε το αποκλειστικό ο Τάσος και έγραψε ότι ο Αλαφούζος ενημέρωσε τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πώς ο Νίκος Πατέρας έχει αγοράσει τα περισσότερα ακριβά διαρκείας στη σεζόν. Καλό θα ήταν να μας έλεγε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» πόσα εισιτήρια αγόρασε ο Νίκος. Και ακόμα καλύτερα θα ήταν να το έγραφε και ο Τάσος. Έτσι, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σε άλλη βάση. Θα ζητούσαμε, για παράδειγμα, να μάθουμε πόσα εισιτήρια των 3.000 ευρώ αγόρασε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Αλλά πόσα πήρε και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Τότε θα είχαν σημασία οι απορίες, τα ερωτήματα και οι αριθμοί. Ποιος, όμως, θα ασχοληθεί τώρα; Το έγραψε ο Τάσος, οπότε έκλεισε το θέμα. Αμ, έλα που δεν έκλεισε… Διότι μαθαίνω ότι ο Γιάννης έχει ήδη απαντήσει. Για τον αριθμό των διαρκείας που αγόρασε ο Πατέρας. Οπότε θα πάμε σε άλλη συζήτηση. Και θα εκτεθεί κόσμος. Διότι δεν γίνεται να πλέκουν το εγκώμιο του «Νικόλα σάρωσέ τα όλα» και την ίδια ώρα να έχει δώσει ο Τζίγγερ περισσότερα χρήματα για διαρκείας…

Νοστάλγησαν τον Δώνη
Στα χασομέρια έσωσε ο Ατρόμητος τον πόντο στον αγώνα με τον Αστέρα, αλλά ελάχιστοι έμειναν ικανοποιημένοι απ’ όσα είδαν. Μια ματιά στη στατιστική μπορεί να πείσει τον καθένα ότι οι Αρκάδες είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα. Ήταν, μάλιστα, τόσο έντονος ο προβληματισμός που στον Ατρόμητο άρχισαν ήδη να νοσταλγούν τον Γιώργο Δώνη. «Μαζί του βλέπαμε καλό ποδόσφαιρο», έλεγε στέλεχος της ΠΑΕ. Από τα λόγια του νομίζω ότι σιγά – σιγά το όνομα του Δώνη θα αρχίσει να κυκλοφορεί και στα ρεπορτάζ του Ατρόμητου. Προς μεγάλη ευχαρίστηση των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών. Κι εκείνων που δούλεψαν στο παρελθόν με τον Δώνη, αλλά και κάποιων που μετακόμισαν στο Περιστέρι μετά από την αποχώρησή του….

Ο Μιραλάς το… απολαμβάνει!
Το άρχισε ο Δημήτρης Διαμαντάκος, το συνέχισαν οι υπόλοιποι παίκτες του Εργοτέλη. «Κέβιν» ανεβάζει ο… Μήτσος τον Μπαντιμπάνγκα και «Μιραλάς» τον κατεβάζει. Σταδιακά άρχισαν και άλλοι Έλληνες παίκτες να φωνάζει την αποκάλυψη του Εργοτέλη με το όνομα του νυν επιθετικού της Έβερτον. Ο Μπαντιμπάγκα δείχνει να το απολαμβάνει και, μάλιστα, κάθε φορά που ακούει κάποιαν να τον φωνάζει με το όνομα του συμπατριώτη του γυρίζει και χαμογελάει. Ο Διαμαντάκος εξελίσσεται σε μεγάλο πειραχτήρι στα αποδυτήρια του Εργοτέλη, αλλά όπως έμαθα οι περισσότεροι του αναγνωρίζουν ότι βοηθάει στην εκτόνωση κάθε έντασης που δημιουργείται κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Θέλουν εκδίκηση
Ήχησε άσχημα στα αφτιά των ανθρώπων του ΟΦΗ το σύνθημα που ακούστηκε στο Παγκρήτιο από τους οπαδούς του Εργοτέλη για διπλό στο Γεντί Κουλέ. Κάποιοι άρχισαν να τηλεφωνούν σε παίκτες του ΟΦΗ και τους έλεγαν για το σύνθημα σε μια προσπάθεια να τους… κουρδίσουν. Με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να έχει δεχθεί τις περισσότερες κλήσεις σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/