Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ο υπουργός στα kids athletics

Published

on

Στο δημοτικό σχολείο Πύλης Τρικάλων βρέθηκε χθες ο υπουργός παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το πρόγραμμα kids athletics, όπως εκτελέστηκε στη διάρκεια διδακτικής ώρας.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Ο υπουργός έμεινε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που το πρόγραμμα μπορεί να εφαρμοστεί στη διάρκεια του μαθήματος και να βοηθήσει τους μαθητές να αναδείξουν τα αγωνιστικά τους ταλέντα. Στόχος του υπουργείου και της ομοσπονδίας είναι να φέρει, μέσα από αυτή την προσπάθεια, τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Το πρόγραμμα εκτελείται από το ΣΕΓΑΣ εδώ και αρκετά χρόνια και από φέτος μπήκε στα δημοτικά μέσα από το «Κοινωνικό σχολείο».

Στο δημοτικό σχολείο Πύλης ο υπουργός δέχθηκε το καλωσόρισμα από τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Πύλης, Χρήστο Τεντολούρη, ο οποίος ζήτησε από τον υπουργό «η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, να εφαρμόσει τις αξίες για τις οποίες έχουν αγωνιστεί οι πρόγονοι μας», και του πρόσφερε μια ελιά, ένα dvd με την ιστορία της Πύλης και ένα αναμνηστικό που απεικονίζει τη γέφυρα της Πύλης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/