Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Χώρισαν Δημητράκης-Παπαχρήστος

Published

on

Έληξε μια από τις σημαντικές συνεργασίες, αυτή του πρωταθλητή των μεσαίων αποστάσεων Ανδρέα Δημητράκη με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Χρήστο Παπαχρήστο.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Οι δύο τους συμφώνησαν να μην συνεχίσουν μαζί, αφού από νωρίς φέτος είχαν αρχίσει «τριγμοί», καθώς φαίνεται πώς ο Έλληνας αθλητής αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στη δουλειά του, παρά στις προπονήσεις. Αυτό αποτέλεσε και την κύρια αιτία που αποφάσισαν να «χωρίσουν», εν όψει της νέας σεζόν, οι δρόμοι τους. Ο πρωταθλητής του Παναξιακού ήθελε διαφορετικό ωράριο προπόνησης, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον προπονητή, που έχει πολλούς πρωταθλητές στο γκρουπ του, όπως τον Κώστα Νακόπουλο, την Αναστασία Μαρινάκου, την Αθηνά Κοΐνη και φυσικά την κορυφαία 800σάρα Έλενα Φιλάνδρα.

Έτσι, ο 24χρονος, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ενώ ν’ αναφέρουμε ότι δουλεύει σε ασφαλιστική εταιρεία. Πάντως, πρόκειται για τον κορυφαίο τα τελευταία χρόνια στις μεσαίες αποστάσεις και βοηθούσε πολύ και την Εθνική ομάδα. Ο ίδιος πάντως, θέλει να συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες θα έχει καταλήξει με ποιον θα συνεχίσει.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/