Connect with us

STORY

Πάνω από όλα η αγάπη

Published

on

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Γάλλος Παραολυμπιονίκης Βίνσεντ Γκοθιέ-Μανουέλ ο οποίος έλιωσε ένα μετάλλιο από αυτά που κέρδισε στο Σότσι για να το κάνει δαχτυλίδι αρραβώνων.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, ο Γκοθιέ-Μανουέλ κέρδισε τρία μετάλλια στο αλπικό σκι. Ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο. Ένα από αυτά τα τρία μετάλλια πήρε και έλιωσε μέρος του για να κατασκευάσει το δαχτυλίδι με το οποίο έκανε πρόταση στην αγαπημένη του. Ποιο από τα τρία έλιωσε; Σύμφωνα με το Parasport-News, το αργυρό μετάλλιο ήταν αυτό που… θυσιάστηκε.

Ο 27χρονος Παραολυμπιονίκης, έδωσε το μετάλλιο σε φίλο του κοσμηματοπώλη για να κάνει τη δουλειά. Το μετάλλιο δεν αλλοιώθηκε καθώς ο τεχνίτης φρόντισε να πάρει μέταλλο από τις τρύπες και άλλα σημεία που δεν επηρεάζουν το σχήμα.

Ο Γκοθιέ-Μανουέλ ο οποίος είχε κερδίσει άλλα τρία μετάλλια (ένα χρυσό και δύο αργυρά) στους χειμερινούς Παραολυμπιακούς του Βανκούβερ το 2010, έκανε την πρόταση στη φίλη του Μελισαντέ Λαμί και οι δυο τους θα παντρευτούν το 2016.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/