Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Πάσα Μαξίμου στον Ιβάν!

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Αιφνιδίασε τους πάντες ο Ιβάν Σαββίδης με τη στάση που κράτησε στη βουλή όταν έθιξε το θέμα των χρημάτων, τα οποία οφείλει ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό δημόσιο.

Τους πάντες είπα; Λάθος! Στο περιστύλιο έβαζαν στοίχημα ότι στο Μέγαρο Μαξίμου γνώριζαν καλά για την τακτική που σχεδίαζε να ακολουθήσει ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου του βορρά. Την προηγούμενη εβδομάδα, άλλωστε, είχε επισκεφθεί το γραφείο του πρωθυπουργού και στην ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε το ζήτημα των χρεών. Σύμφωνα με τις διαρροές ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη στήριξη του Σταύρου Καλαφάτη και του Γιάννη Ιωαννίδη σε δήμο Θεσσαλονίκης και περιφέρεια Μακεδονίας αντίστοιχα. «Εμείς θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε», φέρεται να δεσμεύθηκε ο Αντώνης Σαμαράς. Από το Μαξίμου, πάντως, φέρεται να δόθηκε μία συμβουλή στον Σαββίδη. «Ανέβασε το θέμα για να δείξουμε στην Τρόικα πως δεν έχουμε άλλη λύση», έλεγε η μία οδηγία προς τον Ιβάν, ο οποίος πήρε την πάσα και σκόραρε στη Βουλή.
Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ θα δημιουργηθεί εάν αποτύχουν στις εκλογές ο Καλαφάτης και ο Ιωαννίδης. Κάτι που φαίνεται πολύ πιθανό με τα δείγματα των δημοσκοπήσεων. Θα τηρήσει το Μαξίμου την υπόσχεσή του; Εδώ γεννάται το ερώτημα!

Η επιβεβαίωση!
Πώς το είπε ο Γιώργος Σαρρής στον Σέντρα; Ότι «εκφράστηκε η αγωνία κάποιων μελών του ΔΣ κατά πόσο θα είναι καλό να πάει η ομάδα με έναν προπονητή που θα φύγει μετά»; Έσπευσε, βέβαια, ο πρόεδρος της ΕΠΟ και διευκρίνισε ότι «ποτέ δεν τέθηκε θέμα αντικατάστασης και κανείς δεν εκφράστηκε άσχημα για τον Σάντος». Και τότε πώς εκφράστηκε η αγωνία; Ποια ήταν η πρόταση όσων αγωνιούσαν; Όπως και ‘ναι χει, ο Σαρρής μας επιβεβαίωσε πλήρως! Τα γράφαμε από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου για τις σκέψεις που έκαναν διάφοροι σύμβουλοι της ΕΠΟ!

Καμπάνες
Για ποιον υφυπουργό Αθλητισμού λένε στη Γενική Γραμματεία πώς δεν έκανε τίποτα κατά το διάστημα της θητείας του; Πρώτη φορά άκουσα από περίπου 20 υπαλλήλους τα ίδια πράγματα. Ομολογώ ότι με έπιασαν αδιάβαστο, διότι πρόκειται για άνθρωπο που πήρε δύο φορές εντολή την τελευταία 10ετία και ανέλαβε τα ηνία του Αθλητισμού. Όνομα δεν θα σας πω ακόμα και να με καταδικάσετε με την ποινή της ξανθιάς ανταύγειας.

Συναγερμός
Το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί νομικό δεδικασμένο με την προσφυγή συμβούλων της ΕΠΟ στα πολιτικά δικαστήρια για την επίλυση διαφορών στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων προκάλεσε πανικό στο επιτελείο του Γιώργου Σαρρή! Ζήτησαν αμέσως συνδρομή από τους δικηγόρους που συνεργάζονται με την Ομοσπονδία για να αποφύγουν δυσάρεστες περιπέτειες. Συναγερμός, όμως, σήμανε και στην Τούμπα! Για άλλους λόγους! Θα τους αποκαλύψουμε αύριο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/