Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πέταξαν στον τελικό

Published

on

Χέρι-χέρι προκρίθηκαν στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ζυρίχης οι Ελληνίδες άλτριες του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, πιστοποιώντας για μία ακόμη φορά την εξαιρετική τους κατάσταση.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Οι δύο επικοντίστριες προκρίθηκαν με άνεση στον τελικό του αγωνίσματός τους που θα γίνει την Πέμπτη (14/8, στις 21:19 ώρα Ελλάδας) ξεπερνώντας αμφότερες τα 4.45μ. Παρότι το πλαφόν της πρόκρισης είχε οριστεί στα 4.50μ., εν τούτοις καμία από τις αθλήτριες δεν χρειάστηκε να τοποθετήσει τον πήχυ στο συγκεκριμένο ύψος, αφού μόλις 13 από αυτές υπερπήδησαν τα 4.45μ.
Η Στεφανίδη ξεπέρασε με την πρώτη της προσπάθεια τα 4.35μ., και με τη δεύτερη τα 4.45μ., ενώ η Κυριακοπούλου πέρασε επίσης με την πρώτη τα 4.35μ., αλλά χρειάστηκε και τρίτο άλμα για τα 4.45μ., το οποίο της έδωσε τελικά τη μεγάλη πρόκριση, ως 13η και τυχερή!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/