Connect with us

OLYMPICS

Πέταξαν 13.000.000 ευρώ στα… σκουπίδια

Published

on

Περίπου 13.000.000 ευρώ κόστισε στην Ιταλία η απόσυρση της υποψηφιότητας της Ρώμης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Ολυμπιακής επιτροπής της Ιταλίας, Τζιοβάνι Μαλαγκό, η μη στήριξη της υποψηφιότητας από το δήμο της Ρώμης, πέταξε στα… σκουπίδια τα 13.000.000 ευρώ που είχαν επενδυθεί για να στηριχθεί η υποψηφιότητα της αιώνιας πόλης. Χρήματα που δεν πρόκειται να επιστραφούν στα ταμεία.
Η ιδέα να προτείνει η Ιταλία άλλη πόλη, εγκαταλήφθηκε πολύ γρήγορα, και ο Μαλαγκό αφού έγραψε επιστολή στη ΔΟΕ για να διατηρήσει καλές τις σχέσεις, πρότεινε η σύνοδος του 2019 της ΔΟΕ να γίνει στο Μιλάνο.
Αυτή τη στιγμή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 το μεγάλο φαβορί είναι το Λος Άντζελες το οποίο έχει απένταντι του, Παρίσι και Βουδαπέστη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/