Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παρέα με το είδωλό του

Published

on

Την ευχή ενός 15χρονου πραγματοποίησε ο Ράιαν Λόχτι με τη βοήθεια του οργανισμού Make A Wish. Ο νεαρός προπονήθηκε για τέσσερις ώρες στην πισίνα με τον Αμερικανό Ολυμπιονίκη.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Μία καθημερινή μάχη για τη ζωή δίνει ο Έρικ Νίμαν από τα τρία του χρόνια, όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από κυστική ίνωση. Στα 15 του είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα όνειρό του με τη βοήθεια του οργανισμού Make A Wish. Η δική του ευχή ήταν να βρεθεί στην ίδια πισίνα με τον Ολυμπιονίκη Ράιν Λόχτι. Έτσι λοιπόν ταξίδεψε από το Αρκάνσας στο Σάρλοτ, όπου είναι η βάση του Αμερικανού κολυμβητή και προπονήθηκε μαζί του. «Προσωπικό μου στόχος είναι να συμμετάσχω σε Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που πάσχει από μία θανατηφόρα ασθένεια. Σκοπός μου είναι να δώσω ελπίδα στον κόσμο γιατί ακόμα και αν έχεις κάτι που σου απαγορεύσει να κολυμπάς, πάλι μπορείς να τα καταφέρεις», είπε ο νεαρός κολυμβητής. «Δεν ήταν κολυμβητικό μάθημα, ήταν κολυμβητική βελτίωση. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης έπρεπε να κάνει διάλειμμα για να πάρει τα ένζυμά του», σχολίασε ο προπονητής του Λόχτι, Ντέιβιντ Μαρς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/