Connect with us

STORY

Ποιοι θα ντύσουν τις ομάδες

Published

on

Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών του χάντμπολ ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου και ήδη οι ομάδες ετοιμάζουν την… γκαρνταρόμπα τους. Η επιλογή του ιματισμού είναι ένα σημαντικό κομμάτι για κάθε ομάδα, καθώς και το φαίνεσθαι έχει την αξία του.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Την επιλογή της γερμανικής Kempa, που παράλληλα χορηγεί και τις μπάλες του πρωταθλήματος, έκαναν τέσσερις ομάδες. Πρόκειται για τον πρωταθλητή Διομήδη Άργους, τον Φοίβο Συκεών, την Αναγέννηση Βύρωνα και τον Δικέφαλο Αστέρα.

Η ΑΕΚ συμφώνησε με την εταιρία Tempo και μάλιστα διαθέτει ρέπλικες της φανέλας της μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας.
Ο ΠΑΟΚ θα συνεργαστεί για δεύτερη χρονιά με την εταιρία Active Cap που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη. Με τη συγκεκριμένη εταιρεία συμφώνησε και η ΧΑΝΘ. Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα ντυθεί και φέτος από την PEAK, τα προϊόντα της οποίας εισάγει στην Ελλάδα η Active Cap.

Ο Δούκας θα συνεργαστεί και φέτος με την Nickan, που ντύνει όλες τις ομάδες των Εκπαιδευτηρίων, ενώ ο Ποσειδών Λουτρακίου, που φέτος παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη, επέλεξε μία πιο γνωστή φίρμα, την Puma.

Οι μόνες ομάδες που δεν έχουν επιλέξει ακόμη εταιρία είναι η Δράμα 1986 και ο Φίλιππος Βέροιας. Οι Δραμινοί είναι κοντά σε συμφωνία με την Spot Team και θα αποφασίσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όπως και οι Βεροιώτες για την εταιρία που θα επιλέξουν.

Αξιοσημείωτη είναι η απουσία από τις επιλογές των ομάδων της δανέζικης εταιρίας Hummel, που θεωρείται από τις πιο δυνατές στο χώρο του χάντμπολ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/