Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Πρεμιέρα με σταρ

Published

on

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Α1 στο πινγκ πονγκ τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες. Το πρωτάθλημα 2014- 2015 αρχίζει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου. Με λάμψη αστεριών όπως οι διεθνείς Γάλλοι Στεφάν Ουές και Μεχντί Μπουλουσά.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Ο πρώτος υπέγραψε στον Πέρα Αθηνών και ο δεύτερος στον Ολυμπιακό. Με τη διαφορά ότι ο Ουές αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στα μέσα Νοεμβρίου όταν είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι Πέρα – Ολυμπιακός. Αντίθετα, ο Μπουλουσά θα ενισχύσει εξαρχής τους «ερυθρόλευκους». Απλά θα φτάσει στο παραπέντε του αγώνα με τον ΑΟ Ταταύλα στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επειδή συμμετέχει ήδη σε διεθνές τουρνουά. Ακόμα και… απροπόνητος, πάντως, ο δεξιόχειρας Γάλλος μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον πρωταθλητή της προηγούμενης σεζόν. Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Με τον Μπουλουσά, αλλά και τον Κώστα Παπαγεωργίου οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν πλέον και τη διεθνή καταξίωση αν και γνωρίζουν τις δυσκολίες της προσπάθειάς τους. Με διπλή υποχρέωση ρίχνεται στη μάχη και η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού. Στη 1 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον Δ.Α.Ο. Ταύρου και στις 4 το απόγευμα τον Α.Σ. Πέρα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/