Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Στη Ρουέν για το… μπαλάκι

Published

on

Ταλαιπωρήθηκε ο Κώστας Παπαγεωργίου από την απόφαση που πήραν οι παράγοντες της Ανικάλ Λεγκ Σεζέρ για αποχώρηση από τη 2η κατηγορία της Γαλλίας επειδή αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα. Ταλαιπωρήθηκε και η Εθνική ομάδα του πινγκ πονγκ, καθώς ο αρχηγός της παρουσιάστηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χωρίς ρυθμό επειδή του έλειπε η αγωνιστική δράση.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Ο Οκτώβριος, όμως, επεφύλαξε ένα δώρο στον «Πάπα». Η Ρουέν του πρότεινε μίνι συμβόλαιο για να την ενισχύσει σε περιορισμένο αριθμό αγώνων. Πρόταση που αποδέχθηκε άμεσα ο Έλληνας πρωταθλητής. Όχι, βέβαια, επειδή η Ρουέν εδρεύει δίπλα στην Αμικάλ. Ούτε, βέβαια, τα λίγα χρήματα. Άλλοι λόγοι τον ώθησαν στη θετική απάντηση. Έπαιξε ρόλο, ασφαλώς, η παρουσία του Ερίκ Βαρέν στο πόστο του προπονητή, αλλά και η ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα που αποτελούν οι Σι Βέι Ντονγκ από την Κίνα, ο Καντέρο από την Ισπανία και ο Ακουζού, μοναδικός Γάλλος στο ρόστερ της Ρουέν. Τον βασικό λόγο, όμως, τον εξηγεί ο ίδιος ο «Πάπα».

«Περισσότερο ήθελα αυτή τη συμφωνία για να εξοικειωθώ καλύτερα με το πλαστικό μπαλάκι», δήλωσε ο Παπαγεωργίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής Ομοσπονδίας. Απόφαση συνειδητή που στηρίζεται στο γεγονός ότι όλες οι γαλλικές ομάδες χρησιμοποιούν το νέο μπαλάκι. «Τώρα που δεν έχω την ευχέρεια να πηγαίνω σε διεθνή όπεν χρειαζόμουν, ειδικά στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τους ευρωπαϊκούς
αγώνες του Μπακού, και μία ομάδα στο εξωτερικό. Τα παιχνίδια στη Γαλλία θα με βοηθήσουν να παρουσιαστώ πιο έτοιμος με την αλλαγή μπάλας διότι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα φάνηκε ότι αυτή η εξέλιξη είναι αρνητική για μένα. Ούτε τα σερβίς μου, ούτε οι μπαλιές μου με το κομπίνα-λάστιχο είχαν την αποτελεσματικότητα, που είχαν με το προηγούμενο μπαλάκι και για να γίνω πιο ανταγωνιστικός με το πλαστικό δεν θα ήταν αρκετό να παίζω μόνο στην Ελλάδα», πρόσθεσε το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού που εκμεταλλεύθηκε την ευνοϊκή απόφαση που πήρε η γαλλική ομοσπονδία για τους αθλητές που έμειναν στον αέρα από την απόφαση της Αμικάλ.

Μαζί με τον αρχηγό της ελληνικής «dream team» έμεινε μετέωρος και ο Κώστας Λαγογιάννης. Με τον έμπειρο παίκτη να ετοιμάζεται για μετακόμιση στο Βέλγιο. Ο Παπαγεωργίου αναμένεται να βουτήξει στα βαθιά της Α2 με τη Ρεν στο τέλος Οκτωβρίου. Με πιθανότερη ημερομηνία της πρεμιέρας του την Τρίτη 28 του Οκτώβρη! Ανήμερα του «Όχι» στους Ιταλούς, ο Έλληνας πρωταθλητής θα φωνάζει «OUI» έπειτα από κάθε πόντο του με τα χρώματα της Ρουέν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/