Connect with us

OLYMPICS

Πρεμιέρα στην Ελλάδα

Published

on

Το πρώτο του ταξίδι ως πρόεδρος της ΔΟΕ θα πραγματοποιήσει ο Τόμας Μπαχ και αυτό θα είναι στην Ελλάδα και την αρχαία Ολυμπία, καθώς την Κυριακή θα παραστεί στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Από την Ελλάδα θα ξεκινήσει τη διεθνή καριέρα του ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Ο Τόμας Μπαχ, αφού διεκπεραίωσε το τυπικό της μετάβασης από τον Ζακ Ρογκ και εγκαταστάθηκε και στη σουίτα του Λοζάνς Παλλάς, είναι έτοιμος να εξασκήσει τα καθήκοντα του ως πρόεδρος. Μάλιστα αυτό θα γίνει με τον πιο… Ολυμπιακό τρόπο, καθώς θα βρεθεί στην αρχαία Ολυμπία για την τελετή αφής της Φλόγας που θα φωτίσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.
Στην Ελλάδα θα τον υποδεχθεί ο νυν “αθάνατος”, Λάμπης Νικολάου και ο πιθανότερος επόμενος (στη θέση του νυν), Σπύρος Καπράλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, έτσι και αλλιώς έχει καλές σχέσεις με τον Μπαχ, όπως και η ΔΟΕ έχει ιδιαίτερα καλή εικόνα για τον Έλληνα παράγοντα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/