Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Πυρά κατά Μελισσανίδη

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Έχουμε μπλέξει με το παγκόσμιο κύπελλο και καλά – καλά ούτε ρεπορτάζ δεν μπορούμε να κάνουμε. Δεν προλαβαίνουμε! Μας έφαγαν τα ξενύχτια! Είμαστε και επιρρεπείς στην κραιπάλη, οπότε συνδυάστε μπάλα και θηλυκά για να καταλάβετε τι μας έχει συμβεί. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να επανέλθουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

γράφει ο Κατάσκοπος
Cataskopos

Μερικές φορές, βέβαια, χρειάζεται κι ένα σπρώξιμο, μία καλή κουβέντα, ρε αδερφέ αντί για μαθήματα. Αλλά ας μην επεκταθώ άλλο, διότι θα χαλάσω τη διάθεσή μου και δεν θέλω. Όπως δεν θέλουν στον Πειραιά να πάψουν να ασχολούνται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Με το νέο χτύπημα εις βάρος του «Τίγρη» να περιλαμβάνει στο κάδρο και τον Γιώργο Μωυσιάδη. Ναι, τον εξαφανισμένο πρόεδρο του Αχαρναϊκού! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο παράγοντας που θέλησε να αποκτήσει για λογαριασμό του Μελισσανίδη τον Τάσο Αυλωνίτη, από το Πάσχα έχει πάψει να δίνει σημάδια ζωής. Με τη φημολογία να οργιάζει, καθώς στην πιάτσα ακούγεται πώς έβαλε στο παντελόνι κάποια εκατομμύρια ευρώ! Με την ξεκάθαρη πρόθεση όλων στον Πειραιά να συνδεθούν οι δραστηριότητες του Μωυσιάδη με την παρουσία του Μελισσανίδη στη μετοχική σύνθεση της ΟΠΑΠ Α.Ε. «Συνεχή πλήγματα στο προφίλ του ΟΠΑΠ», έγραψε η εφημερίδα, που πριν από δύο εβδομάδες εξαπέλυε και επίθεση στην εταιρία. Προφανώς για άλλους λόγους και όχι για τον… μικρομέτοχό της, τον Μελισσανίδη.
Η κόντρα συνεχίστηκε και με αποκάλυψη για επεισόδιο που σημειώθηκε στη Μύκονο και είχε ως πρωταγωνιστή, τον Γιώργο Μελισσανίδη, τον γιο του «Τίγρη». Με τον εκδότη της εφημερίδας να υποστηρίζει πως διαθέτει και βίντεο από το περιστατικό που ενδεχομένως να φτάσει έως και τους Τσέχους ιδιοκτήτες της ΟΠΑΠ Α.Ε. Οπότε να περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα την απάντηση από τον Μελισσανίδη!

Γλιτώνει ένας στους δύο
Γίνονται πολλά… παζάρια στο παρασκήνιο για την επιβίωση του Ηλία Σπάθα και του Σταύρου Μάνταλου. Πρόκειται για τους δύο διαιτητές που έχουν πέσει σε δυσμένεια. Ο Σπάθας και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ ο Μάνταλος προκαλεί εκνευρισμό μόνο στους Πειραιώτες. Όπως μού μετέφερε παράγοντας της διαιτησίας που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, από τους δύο μπορεί να γλιτώσει μόνο ένας. Ποιος; Εκείνος που βρίσκεται στο σημάδι του Γιάννη Αλαφούζου!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/