Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Ρήξη τένοντα ο Κρεάνγκα

Published

on

Οι χειρότεροι φόβοι του Καλλίνικου Κρεάνγκα και του Κώστα Βατσακλή επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς με το «καλημέρα» του Οκτώβρη. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έβγαλε ο 42χρονος πρωταθλητής έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς στο δεξί πόδι.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

«Ρήξη τένοντα του μακρού προσαγωγού και αιμάτωμα που φτάνει έως τον ορθό κοιλιακό», ανέφερε η ιατρική γνωμάτευση για τον «Καλλίν», ο οποίος αισθάνθηκε τον προσαγωγό του να κόβεται στα δύο κατά τη διάρκεια του αγώνα που έδωσε η Εθνική ομάδα του πινγκ πονγκ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κόντρα στην Τσεχία. Εκείνη τη στιγμή ο Έλληνας πρωταθλητής έπαιζε παράταση με τον Γιάνκαρικ. Η ζημιά έγινε πάνω στην προσπάθεια να γυρίσει το σώμα του για να παίξει επίθεση από forehand από την πλευρά του backhand.

Οι πόνοι προκάλεσαν έντονη ανησυχία στον Κρεάνγκα, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της «dream team». Μόνο που όλοι εμφανίζονταν αισιόδοξοι επειδή γνώριζαν τη δυνατή κράση και την εξαιρετική φυσική κατάσταση του έμπειρου πρωταθλητή. Στις μεταξύ τους συζητήσεις, όμως, εξέφραζαν τους φόβους τους για τη ζημιά στον προσαγωγό του Καλλίνικου. Κυρίως επειδή οι ενοχλήσεις ταλαιπωρούσαν τον Έλληνα πρωταθλητή από την περίοδο της προετοιμασίας. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχαμε καυτηριάσει την απόφαση του Μανόλη Κολυμπάδη να αφήσει τις δύο εθνικές ομάδες να ταξιδέψουν στη Λισαβόνα δίχως την παρουσία φυσιοθεραπευτή.

Εκείνο, πάντως, που μετράει αυτή τη στιγμή είναι η άμεση αποθεραπεία του Κρεάνγκα. Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, ο «Καλλίν» άρχισε αγωγή με παυσίπονα σε ενέσιμη μορφή. Η πορεία της υγείας του θα επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες. Τότε ίσως γίνει μία εκτίμηση για τον ακριβή χρόνο απουσίας του από την ενεργό δράση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/