Connect with us

STORY

Ρονάλντο-Μέσι 23-23

Published

on

Μόλις 24 ώρες άντεξε η πρωτειά του Ρονάλντο στη μονομαχία του με τον Μέσι, όσον αφορά στα χατ τρικ. Με το χθεσινό που σημείωσε ο Πορτογάλος κόντρα στη Γαλατάσαραϊ έφτασε τα 23 ένα παραπάνω από τον Μέσι. Ο Αργεντίνος απάντησε σήμερα κόντρα στον Άγιαξ σημειώνοντας και αυτός τρία γκολ.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο Ρονάλντο είναι ο πιο κακομαθημένος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Γκρίνιαξε για τη μεταγραφή του Μπέιλ, αμέσως η Ρεάλ του έκανε νέο συμβόλαιο προσφέροντας του, 49.081 ευρώ την ημέρα μέχρι το 2018. Ήξερε ότι δε βραβευτεί από την ΟΥΕΦΑ ως κορυφαίος της χρονιάς φέτος και δεν πήγε καν στην εκδήλωση. Βρίσκει και τα κάνει όμως γιατί σκοράρει κατά ριπάς (206 γκολ σε 204 συμμετοχές με τη Ρεάλ).

Τί και αν ο Μπέιλ ήταν το θέμα της συζήτησης ολόκληρο το καλοκαίρι; Μόλις ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις η τάξη (στη Μαδρίτη τουλάχιστον) αποκαταστάθηκε. Η Ρεάλ επκράτησε χθες της Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολή 6-1, με τον Ρονάλντο να σημειώνει τρία γκολ. Αυτό ήταν το 21ο χατ τρικ του Πορτογάλου με τη φανέλα των Μαδριλένων και το 23ο συνολικά στην καριέρα του. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως περισσότερο χάρηκε για το προσωπικό του επίτευγμα και λιγότερο για τη νίκη της ομάδας του.

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο μεγάλος του αντίπαλος, Λιονέλ Μέσι είχε καταφέρει να πετύχει 22 χατ τρικ, όλα με την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι πολλοί οι τομείς που ο Ρονάλντο υπερέχει του Αργεντίνου, όμως αυτό πραγματικά το χάρηκε με το παραπάνω. Η χαρά του ωστόσο δεν κράτησε περισσότερο από 24 ώρες, καθώς ο Μέσι πέτυχε τρία γκολ στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Άγιαξ.
Αυτός πάντως που έχει το απόλυτο ρεκόρ είναι ο Άγγλος Ντίξι Ντιν, ο οποίος αγωνίστηκε από το 1923 μέχρι το 1940 και σημείωσε 37 χατ τρικ.

Screen Shot 2013-09-18 at 7.18.34 PM
Screen Shot 2013-09-19 at 12.22.45 AM

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/