Connect with us

STORY

Σε παγκόσμιους ρυθμούς

Published

on

Στη Ρώμη μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας τζούντο ενόψει των μεγάλων αγώνων που ακολουθούν.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Οι Ηλίας Ηλιάδης, Γιώργος Αζωίδης και Ρομάν Μουστόπουλος συμμετέχουν σε καμπ προετοιμασίας ως τις 22 Αυγούστου, ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών που θα διεξαχθεί στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας, από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου.
Ο Ηλιάδης που είναι τρίτος στην παγκόσμια κατάταξη έχει βάλει πλώρη για το χρυσό μετάλλιο, ενώ οι Μουστόπουλος (46ος στα -81 κιλά) και Αζωίδης (67ος στα -73 κιλά) ταξιδεύουν με τον αέρα που τους δίνουν οι διακρίσεις τους από το περσινό παγκόσμιο και ευρωπαϊκό νέων αντίστοιχα.

Μαζί τους στη Ρώμη θα βρίσκεται και η Ελισάβετ Τελτσίδου, η οποία προετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων της Ρουμανίας. Μετά από τρία μετάλλια στα ευρωπαϊκά όπεν, η Τελτσίδου δεν τα πήγε καλά στο όπεν του Βερολίνου (ήττα στον ένα αγώνα που έδωσε), ωστόσο παραμένει στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των νεανίδων και είναι στα φαβορί για ένα μετάλλιο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/