Connect with us

STORY

Σλάλομ στην κατάθλιψη

Published

on

Η ασθένεια της εποχής μας δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε φτωχούς και πλούσιους, άσημους και σούπερ σταρ. Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του αλπικού σκι, Λίντσεϊ Βον , μιλά με θάρρος για την αέναη μάχη της με το τέρας της κατάθλιψης, ένα μήνα πριν πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στις πίστες.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Η Βον, που το Σάββατο έκλεισε τα 30, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά της πριν από δύο χρόνια και όπως δηλώνει στο γερμανικό περιοδικό Focus, εξακολουθεί να έχει «καλές και κακές μέρες», έχοντας μάθει να ζει με την κατάθλιψη από την τρυφερή ηλικία των 19. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Βανκούβερ πριν από τέσσερα χρόνια στην ελεύθερη κατάβαση, δε διστάζει να αποκαλύψει ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή καθημερινά, καθώς και ότι η έντονη προπόνηση μπορεί να πυροδοτεί την επιδείνωση της κατάστασής της.

Σε μία χρονιά που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό της στο γόνατο τον περασμένο Δεκέμβριο, κάτι που δεν της επέτρεψε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στους Ολυμπιακούς του Σότσι, η όμορφη σκιέρ επιδιώκει να κάνει το πολυπόθητο comeback στο παγκόσμιο κύπελλο της Αλμπέρτα, την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Πάντως ο δεσμός της με τον σούπερ σταρ του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, φαίνεται ότι αποτελεί το αντίδοτο στο πρόβλημα, αφού όπως δηλώνει «Είμαι πολύ χαρούμενη με τη σχέση μας. Ο Τάιγκερ είναι η έμπνευσή μου».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/