Connect with us

TOP

Σοκ με Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ!

Published

on

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 (25-15, 25-29, 25-23) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και προκρίθηκε στο φάιναλ 4 του λιγκ καπ, ωστόσο αυτή τη νίκη δεν τη χάρηκε κανείς καθώς στα μισά του β’ σετ αποχώρησε τραυματίας ο Χάρι Γκόμεζ και υπάρχουν φόβοι για πολύμηνη απουσία.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα στο 12-11 του β’ σετ επιχείρησε να περάσει τη μπάλα και «κρέμασε» ο ώμος του με αποτέλεσμα να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.
Το ανησυχητικό είναι ότι ο γιατρός του ΠΑΟΚ όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να τον επαναφέρει στη θέση του κι έτσι ο Γκόμεζ (που εδώ και ένα μήνα είχε ενοχλήσεις, αλλά δεν φαινόταν να είναι κάτι το σοβαρό) οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.
Αν όντως έχει υποστεί εξάρθρωση, τότε υπάρχει ο φόβος να μείνει εκτός ακόμη και για έξι μήνες, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και των προκριματικών του τσάμπιονς λιγκ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/