Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Στενή επαφή ΠΑΟ-Τσιάρτα

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Έρχεται ο νέος… Νάνο του Παναθηναϊκού! Τον φέρνει ο Βασίλης Τσιάρτας και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μου , το Σάββατο μπορεί και να βρίσκεται στην Αθήνα!

γράφει ο Κατάσκοπος
Cataskopos

Έχουν, άλλωστε, προχωρήσει τις επαφές τους οι δύο πρώην συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα. Στο Κορωπί, βέβαια, υποστηρίζουν ότι ο Ναουσαίος έχει δρομολογήσει την άφιξη κεντρικού αμυντικού. Μπερδεύονται τα πράγματα, αν και η μία περίπτωση δεν αναιρεί την άλλη. «Μπορεί και να ΄χει προτείνει έναν Ισπανό… Τριανταφυλλόπουλο», μου είπε με νόημα πρωτοκλασάτο στέλεχος στην περίφημη πιάτσα των ατζέντηδων. Ο Τσιάρτας αποφεύγει να πει οτιδήποτε διότι από τον Παναθηναϊκό του ξεκαθάρισαν πως οποιαδήποτε διαρροή του ονόματος μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική επειδή θα προκαλέσει παρέμβαση και άλλων ομάδων. Ο Τσιάρτας είναι ικανοποιημένος από τις δουλειές του με τον Παναθηναϊκό και θέλει να διατηρήσει ανοικτή την πόρτα στο Κορωπί! Μέχρι και τον Κορδέρο θα μπορούσε να πάει υπό προϋποθέσεις στους «πράσινους» αν ο Ισπανός μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Σαν αντικαταστάτη του Ζέκα! Αν και για τη θέση του Πορτογάλου προορίζουν οι «πράσινοι» τον Σωτήρη Νίνη!

Ψηφίζει παραμονή ο Άγγελος
Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Σωτήρης Νίνης στον Παναθηναϊκό έγινε θέμα από το απόγευμα της Τρίτης, αλλά τα δεδομένα μπορούν να ανατραπούν εύκολα εφόσον δεν υπάρχει ακόμα ολοκληρωμένη συμφωνία. Αρκεί, βέβαια, να κινηθεί άμεσα ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει σε εκτίμηση τον Νίνη και σύμφωνα με όσα ακούω στην Τούμπα, το σκέφτεται σοβαρά να ζητήσει την παραμονή του.

Ανένδοτος ο Παράσχος
Προσπάθησε ο Γιώργος Σπανός να μεταπείσει τον Γιώργο Παράσχο για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, αλλά ο έμπειρος τεχνικός έμεινε αμετακίνητος στην εισήγησή του για τον έμπειρο επιθετικό. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου διάλεξε τον «Οτσαλάν» με καθαρά ποδοσφαιρική λογική, διότι σκέφτηκε ότι αν προτιμούσε τον παίκτη, τότε στο μέλλον μπορεί να χανόταν κάθε έλεγχος στα αποδυτήρια και ενδεχομένως να βάδιζαν κι άλλοι λεγάμενοι στα χνάρια του «ΠΑΠ». Ο τελευταίος, πάντως, άνοιξε την όρεξη όλων στην ΑΕΚ, αλλά και στον ΑΠΟΕΛ!!! Με ανοικτές αγκαλιές τον περιμένει ο Γιώργος Δώνης!!!

Η επιστροφή
Από πότε σας γράψαμε για τον Μάρτιν Γιολ και την προοπτική να πάρει τη δουλειά στην Εθνική ομάδα (“Δικαίωση για Γιολ-Μίτσελ“); Επί μήνες μας τον είχαν ξεγράψει τον Ολλανδό, αλλά εμείς επιμέναμε επειδή τον βλέπαμε να αδιαφορεί για το επαγγελματικό μέλλον του. Σφύριζε αδιάφορα ο Γιολ και προσπερνούσε άλλες προτάσεις λες και δεν τον ένοιαζε εάν έμενε στο ψυγείο. Ξαφνικά διαβάσαμε χθες ότι έχει βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό ανάμεσα στην ΕΠΟ και πως παραμένει στην κούρσα για την διαδοχή του Σάντος ως ένα από τα φαβορί! Έπειτα από δύο μήνες, άλλη μία επιβεβαίωση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/