Connect with us

ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2014

Στη Βραζιλία ο Τζέι!

Published

on

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, εξελίσσεται στην πλέον αγαπητή από όλες όσες αγωνίζονται στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Ο λόγος δεν είναι τόσο αγωνιστικός (αν και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο με την Ακτή Ελεφαντοστού) όσο… ανθρώπινος.

Ο Γιώργος Σαμαράς έχει χαρακτηριστεί ως ο «nicest guy in the world cup» (το καλύτερο παιδί του παγκοσμίου κυπέλλου) και όχι άδικα. Η φιλία του με τον μικρό Τζέι από την Ιρλανδία (φανατικό οπαδό της Σέλτικ) είναι πλέον η διασημότερη φιλιά ποδοσφαιριστή-οπαδού στον κόσμο. Το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ο πατέρας του μικρού Τζέι (ο οποίος έχει το σύνδρομο Down) συγκίνησε άπαντες και μέσω των social media δόθηκε το έναυσμα και ο μικρούλης Ιρλανδός θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να είναι στο πλευρό της Εθνικής την Κυριακή στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα. Με την προτροπή του Γιώργο Σαμαρά, η ΕΠΟ κίνησε όλες τις διαδικασίες και βρίσκεται σε επαφή με τους γονείς του μικρού Τζέι για να τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες. Αυτή θα είναι και η πιο συγκινητική στιγμή του παγκοσμίου κυπέλλου, ιδίως αν η FIFA επιτρέψει στον μικρό Τζέι να είναι συνοδός του Σαμαρά κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/