Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Στη Γουαδελούπη η Εθνική

Published

on

Στην εξωτική Καραϊβική βρίσκεται η Εθνική ομάδα ποδηλασίας πίστας και από σήμερα ξεκινά τις προπονήσεις στο ποδηλατοδρόμιο της Γουαδελούπης ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η διοργάνωση ξεκινά την Πέμπτη και οι ποδηλάτες θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις μέρες για να προσαρμοστούν στην πίστα μήκους 333 μέτρων, μέσα από τις επίσημες προπονήσεις τους.

Αναφορικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα, πρώτοι θα μπουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι τρεις ποδηλάτες του ομαδικού σπριντ (Σωτήρης Μπρέτας, Στέλιος Αγγελίδης, Γιάννης Καλογερόπουλος), που θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους στα προκριματικά το πρωί της Πέμπτης. Την Παρασκευή έρχεται η σειρά του Γιάννη Σπανόπουλου στο επίπονο Όμνιουμ των δύο ημερών και του Χρήστου Βολικάκη στο σπριντ, ενώ την Κυριακή και πάλι ο Βολικάκης θα αγωνιστεί στο Κέιριν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/