Connect with us

ΑμεΑ

Στο Βίλνιους ο Διαμαντής

Published

on

Στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας για το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο, Βίλνιους όπεν θα βρεθεί ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Διαμαντής από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

του Αριστομένη Νικολόπουλου
[email protected]

Ο Διαμαντής μετά το τουρνουά της Τσεχίας στην πόλη του Μπρνο θα συμμετάσχει και σε αυτό του Βίλνιους και σκοπός του αυτή την φορά θα είναι η κατάκτηση του τροπάιου στο μονό αλλά και στο διπλό όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μετά την τρίμηνη αποχή του από τα γήπεδα μέτρησε τις δυνάμεις του στο τουρνουά της Τσεχίας όπου έφτασε στα προημιτελικά στο μονό και στα ημιτελικά στο διπλό με συμπαίκτη τον Γιώργο Λαζαρίδη και αυτή την φορά ταξιδεύει στο Βίλνιους έχοντας αποκτήσει αυτοπεποίθηση με σκοπό την κατάκτηση του τουρνουά, που θα τον βοηθήσει να αναρριχηθεί και άλλο στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/