Connect with us

ΠΑΛΗ

Στο… 13 του κόσμου

Published

on

Η διεθνής ομοσπονδία της πάλης ανακοίνωσε τις τελικές παγκόσμιες κατατάξεις για το 2014 και η Μαρία Πρεβολαράκη έπεσε στη 13η θέση της κατηγορίας των 53 κιλών.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Ο τραυματισμός στον αυχένα, που της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τασκένδης, στοίχισε στην Πρεβολαράκη και οκτώ θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς από την 5η θέση του Αυγούστου έπεσε στη 13η.

Η πρωταθλήτρια του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου είναι η μοναδική ελληνική παρουσία στις εικοσάδες των παγκόσμιων κατατάξεων σε ελληνορωμαϊκή, ελευθέρα και γυναικεία πάλη. Αξιοσημείωτη πάντως, είναι και η τρίτη θέση της Ελληνοαμερικανής Έλεν Μαρούλις στα 55 κιλά. Μάλιστα, τις δύο αθλήτριες συνδέει και μία φιλία, όπως φάνηκε και με την πρόσφατη επίσκεψη της Μαρούλις στην Αθήνα.

Όπως τονίζεται από τη διεθνή ομοσπονδία οι θέσεις 1-6 στις παγκόσμιες κατατάξεις δίνονται κυρίως στους αθλητές και στις αθλήτριες που διεκδίκησαν τα μετάλλια στα παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ για τις θέσεις 7-20 μετράει η συνολική παρουσία κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε συνδυασμό με την παρουσία στα παγκόσμια πρωταθλήματα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/