Connect with us

OLYMPICS

Συνάντηση Κούβελου-Στύλιου

Published

on

Ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) έκανε ο πρόεδρός της Ισίδωρος Κούβελος στον υφυπουργό Πιαδείας και Θρησκευμάτων Γιώργο Στύλιο.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Στη συνάντηση έγινε κυρίως, ενημέρωση για τα προγράμματα που πρόκειται να υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες με τη συμμετοχή μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας σε συνεργασία με τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού στο πλαίσιο διδασκαλίας της Ολυμπιακής Ιστορίας.
Κατόπιν, έγινε αναφορά στη συνέχιση των βραβευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Αθλητισμός & Περιβάλλον» και «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου», καθώς επίσης και σε ποιες πόλεις της Ελλάδας θα υλοποιηθούν. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την ενημέρωση για τα Ολυμπιακά Εργαστήρια που ξεκινούν στο πλαίσιο εφαρμογής του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Κληρονομιά», όπου θα διδαχτεί το βιβλίο της ΕΘΝ.Ο.Α. «Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία προς… όλο τον Κόσμο! Ένα Μαγικό Ταξίδι!» σε μαθητές από Ε’ Δημοτικού έως Α’ Γυμνασίου.
Ο υφυπουργός εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο της ΕΘΝ.Ο.Α., ενώ ο πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/