Connect with us

TOP

Τέλος στην καριέρα της έβαλε η Ένις Χιλ

Published

on

Πριν από λίγες μέρες την υπολόγιζαν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου το 2017. Πριν από λίγα λεπτά ανακοίνωσε ότι οι Ολυμπιακοί του Ρίο ήταν ο τελευταίος αγώνας της καριέρας της.

Σε ηλικία 30 ετών και έχοντας κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο έπταθλο, πριν από δύο μήνες στο Ρίο, η Τζέσικα Ένις Χιλ ανακοίνωσε πως κρεμάει τα spikes της και σταματά να αγωνίζεται. «Απίστευτες αναμνήσεις, από τον πρώτο μου τίτλο το 2009 στο Βερολίνο (παγκόσμιο) μέχρι το Ριο, είναι πολύ τυχερή που είχα τέτοια εκπληκτική καριέρα στο άθλημα που αγαπώ. Ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω. Ξέρω όμως ότι σταματώντας τωρα είναι το σωστό. Πάντα έλεγα ότι θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και δίχως να έχω μετανιώσει για κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε στα όνειρα μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με ακολουθούσαν στην καριερα μου όλα αυτά τα χρόνια» είναι η επίσημη δήλωση της Βρετανίδας.
Η Ένις Χιλ ολοκλήρωσε την καριέρα της έχοντας ένα χρυσό (2012) και ένα αργυρό (2016) σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δύο χρυσά (2009, 2015) και ένα αργυρό (2011) σε παγκόσμια πρωταθλήματα και ένα χρυσό (2010) σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όσον αφορά στο έπταθλο. Στο πένταθλο κέρδισε ένα χρυσό (2010) και ένα αργυρό (2012) σε παγκόσμιο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το ατομικό της ρεκόρ στο έπταθλο που είναι και ρεκόρ Βρετανίας, είναι 6.955 βαθμοί.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/