Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τα πρώτα μετάλλια

Published

on

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας ξεκίνησε στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ

Με τους Χρήστο Βολικάκη, Παναγιώτη Σηφάκη και Γιάννη Σπανόπουλο να ξεχωρίζουν στα αγωνίσματά τους, άνοιξε η αυλαία της κορυφαίας εγχώριας διοργάνωσης της χρονιάς για την πίστα.
Ο Βολικάκης (φωτογραφία), του ποδηλατικού ομίλου «Κάστρο», πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. ταχύτητας, αφήνοντας πίσω του τον Στέλιο Αγγελίδη του Σπαρτιατικού και τον Σωτήρη Μπρέτα του Άκρατου, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο έτερος Βολικάκης, Ζαφείρης.

Στο σκρατς των ανδρών πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπανόπουλος του «Πελοτόν» και ακολούθησαν οι Καράτζιος (Κρόνος Νίκαιας) και Μουστάκας (Άκρατος).
Στο ατομικό πουρσουίτ 4.000 μέτρων, ο Παναγιώτης Σηφάκης (Κρόνος Νίκαιας) ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφήνοντας δεύτερο τον Γιώργο Μπούγλα (Ολυμπιάδα Νεαπόλεως Λευκοσίας) και τρίτο τον Γιάννη Σπανόπουλο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει το ομαδικό πουρσουίτ, το Κέιριν ανδρών – γυναικών, την ατομική χρονομέτρηση των ανδρών και των γυναικών, το σκρατς γυναικών και το μάντισον, ενώ την Κυριακή το πρωί θα διεξαχθεί το αγώνισμα των πόντων και το ομαδικό σπριντ των ανδρών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/