Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τελειώνει ο Κάτσε από τον ΠΑΟΚ

Published

on

Δύσκολα θα συγχωρεθεί το ατόπημα του Κάτσε από τον ΠΑΟΚ. Ήδη βγήκε ανακοίνωση από το σύνδεσμο της Νεαπόλεως που καλεί τη διοίκηση να τον απομακρύνει.

Να μην ξεχνάμε πως οι σύνδεσμοι των Δυτικών Συνοικιών, είναι ιδιαίτερα δυναμικοί και είναι αυτοί που έκοψαν τη χορηγία της Ελληνικός Χρυσός (από τη γνωστή ιστορία στη Χαλκιδική) από τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη φωτογραφία του Κάτσε με την επίμαχη μπλούζα είναι κορνιζαρισμένη στο πατρικό του σπίτι στην Αλβανία, ενώ κάποιοι που ήταν συνδεδεμένοι με το προφίλ του παίκτη στα social media, λένε πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιου είδους ανάρτηση.
Παντώς καθόλου τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στη media day του ΠΑΟΚ. Η γκάφα του Αλβανού, θα βγάλει από τη ναφθαλίνη τον Ουρουγουανό και αυτό είναι κάτι που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα το δεχθούν με ιδιαίτερη χαρά, διαγράφοντας μια και καλή τον Αλβανό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/