Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τον θέλει ψηλό και γρήγορο

Published

on

Όπως φάνηκε και στη χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι, ο Δικέφαλος έχει σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο. Του λείπει ο παίκτης που θα κόβει τους αντιπάλους και θα… μπαλώνει όλες τις αμυντικές τρύπες. Τέτοιον παίκτη θέλει ο Χουμπ Στέφενς.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι καλός, είναι χρήσιμος δεν είναι όμως αυτό που θέλει ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός θεωρεί πως ο Έλληνας διεθνής είναι αργός και παρά το γεγονός πως ποτέ δεν είναι κακός, δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου.
Ο Κοστίν Λάζαρ, βρίσκεται σε πτώση. Ανασταλτικά δεν είναι ο καλύτερος ενώ και στο δημιουργικό κομμάτι δεν προσφέρει τα αναμενόμενα. Ίσως γιατί και η θέση του αμυντικού μέσου δεν είναι η κανονική του.
Ο Έργκις Κάτσε είναι φευγάτος. Δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Δεν τον θέλουν οι οπαδοί ένω έχει αποξενωθεί και από την ομάδα. Άλλωστε σωματικά δεν βρίσκεται κοντά στα πρότυπα του Στέφενς. Ο νεαρός Αλβανός είναι μεν γρήγορος, αλλά υστερεί πολύ σε σωματικά προσόντα.
Για τον Πάμπλο Γκαρσία, ούτε λόγος να γίνεται. Ο Στέφενς δεν τον θέλει στην ομάδα και όση πίεση και αν δεχθεί, δεν πρόκειται να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος ή Ευρώπης. Σε άλλες εποχές, ο Ουρουγουανός θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος, όμως η ηλικία του έχει στερήσει την ταχύτητα που έτσι και αλλιώς δεν είχε.
Λύση θα μπορούσε να αποτελέσει ο Κώστας Κατσουράνης. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Στέλιος Μαλεζάς θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και θα πάρει τη φανέλα του βασικού κεντρικού αμυντικού στο σπίτι του, ο Κατσουράνης μπορεί να μετακινηθεί στη φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού μέσου. Όμως και αυτός, υστερεί σε ταχύτητα.
Αν ο Μαλεζάς είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ (αν όχι τον Ιανουάριο, σίγουρα το καλοκαίρι), η δεύτερη θα είναι ένας ψηλός και γρήγορος αμυντικός μέσος. Λεφτά υπάρχουν και θα υπάρξουν περισσότερα από την πώληση του Κάτσε. Συντομα θα υπάρχει και το όνομα του παίκτη που έχει ξεχωρίσει ο Στέφενς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/