Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το καλοκαίρι οι αλλαγές στον ΠΑΟΚ

Published

on

Χακόμπο, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Νέτσιντ, Κάτσε, Λόπεθ είναι παίκτες που δε θα συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ με τον επόμενο προπονητή της ομάδας (όταν αυτός αναλάβει). Όχι μόνο γιατί οι περισσότεροι είναι δανεικοί, αλλά γιατί δεν πείθουν ότι μπορούν να είναι παίκτες του Δικέφαλου. Ίσως ο Χακόμπο να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία, όμως προς το παρόν δεν πείθει. Η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει να κάνει καλό παιχνίδι από πέρσι. Αντιθέτως ο Σπυρόπουλος που τώρα δεν αγωνίζεται σχεδόν καθόλου θα έχει την ευκαιρία να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, όπως και ο δανεικός Νίνης, αν το οικονομικό δεν ξεφύγει.
Όπως και να έχει, το καλοκαίρι αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας και σίγουρα οι Βρύζας και Τσιστακόφ δεν θα είναι αυτοί που θα έχουν τον τελευταίο λόγο. Αυτή τη φορά οι μεταγραφές θα γίνουν από τον προπονητή.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/