Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Το πανό του άγχους

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Ενοχλήθηκαν οι παράγοντες του Πανιωνίου από το πανό των οργανωμένων οπαδών περί στημένου πρωταθλήματος!

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα για να μάθουν στην ΠΑΕ τους εμπνευστές της ιδέας και τους κατόχους του πανιού. Θεώρησαν ότι το περιεχόμενο προσέβαλε πάνω απ’ όλα την ίδια την ομάδα της Νέας Σμύρνης και γι’ αυτό ζήτησαν από τους οργανωμένους να το αποσύρουν άμεσα από την κυκλοφορία. Ακόμα και το πρωί του Σαββάτου με το ίδιο πανό ασχολούνταν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης παρά την αγωνία που είχαν για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Απόλυτα φυσιολογικός ο προβληματισμός όλων στη Νέα Σμύρνη, διότι πήραν και μηνύματα δυσαρέσκειας από διάφορους φίλους. Κυρίως από εκείνους που στηρίζουν την προσπάθεια εξυγίανσης του Πανιωνίου μέσα από την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Έδειξαν, λοιπόν, έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την απόσυρση του πανιού και τον συνετισμό εκείνων που επιχείρησαν να απαξιώσουν το πρωτάθλημα.

Ανασφάλεια Σαρρή
Τα φίδια έχουν ζώσει τον Γιώργο Σαρρή! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διαβάζει δεξιά και αριστερά ότι από τις ενέργειές του πλήττεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και άρχισε να ψάχνει τις πηγές των διαρροών. Θεωρεί ότι όλα βγαίνουν μέσα από την ομοσπονδία και επιχειρεί να πάρει τα μέτρα του. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο Σαρρής σε δικούς του ανθρώπους, κάποιοι τον έβαλαν στο μάτι με στόχο να τον θυσιάσουν ως Ιφιγένεια. Άλλος, όμως, θα πληρώσει το μάρμαρο. Έχουν ήδη βρει στην ΕΠΟ τον αναλώσιμο. Απλά ο Σαρρής έχει κυριευθεί από την ανασφάλειά του, που έγινε σαφώς μεγαλύτερη από το βράδυ της Παρασκευής όταν πληροφορήθηκε τη δήλωση του Γιάννη Μώραλη ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Σούπερ Λίγκα στο τέλος της σεζόν.

Κόντρες στο ΟΑΚΑ
Ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ ότι ο Γιάννης Ανδριανός ετοιμάζεται να υπογράψει την αντικατάσταση του Σταύρου Χάτζου από το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ντόπινγκ. Στον Παναθηναϊκό ερμηνεύουν την πληροφορία ως δικό τους άδειασμα επειδή ο Χάντζος εκτός τρων άλλων είναι και γιατρός στο τμήμα μπάσκετ. Θα έχει πολύ ψωμί η ιστορία διότι μαθαίνω ότι φτάνουν μηνύματα στον υφυπουργό Αθλητισμού για επανεξέταση της υπόθεσης…

Πυρά και στον πατέρα
Οι αμαρτίες των γονέων παιδεύουν τα παιδιά, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Ο Σταύρος Τριτσώνης έβαλε από το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιπέτειες τον πατέρα του, πρώην διαιτητή και έναν από τους επιτελείς του Παναγιώτη Βαρούχα στον Σύνδεσμο Αθηναίων Διαιτητών. Με τη φράση του «είμαστε ήρωες» που είπε στο δικαστήριο, ο Αθηναίος ρέφερι προκάλεσε την οργή ακόμα και στενών φίλων του πατέρα του που όλοι ξέρουν πόσο βοήθησε τον Σταύρο στη διαμόρφωση των κατάλληλων διασυνδέσεων για την πρόοδο της καριέρας του.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/