Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Το ψηστήρι του Σωκράτη

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Με απεργία ξυπνάτε και, ασφαλώς, θα θέλατε να διαβάσετε κάτι πριν φύγετε για τη δουλειά σας ή όταν γυρίσετε στο σπίτι σας από το μεροκάματο.

Η απεργία καθιστά δύσκολη την ενημέρωση, αλλά εμείς τρέχαμε πανικόβλητοι για να προλάβουμε να δώσουμε ένα στίγμα. Εμείς, άλλωστε, αποκαλύψαμε από τις 4 Μαρτίου για τις σκέψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη να διεκδικήσει τον δήμο Πειραιά απέναντι στον Βασίλη Μιχαλολιάκο επειδή αρνήθηκε αρχικά ο Γιάννης Μώραλης. Θα έρθει, βέβαια, κάποιος και θα με ρωτήσει εύλογα: «τι μας λες, ρε αδερφέ; Αφού ο Μώραλης κατεβαίνει για δήμαρχος»! Ναι, έτσι είναι! Αλλά από τις 4 Μαρτίου έως και την περασμένη εβδομάδα άλλαξαν πολλά! Αρχικά οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ θορύβησαν τον Μώραλη, ο οποίος διαπίστωσε ότι από ‘δω και πέρα θα επικρατεί ένταση σε κάθε συνεδρίαση του ΔΣ και δύσκολα θα καταφέρει να ισορροπήσει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στο αντίπαλο μπλοκ. Έτσι, εδώ και 10 μέρες προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον συνεταιρισμό. Αλλά μέχρι την υποψηφιότητά του για τον δήμο υπήρχε τεράστια απόσταση. Την κάλυψε με το πρέσινγκ του ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού δέχθηκε κρούση από τον διάδοχό του, δηλαδή, τον Μαρινάκη να μπουν μπροστά και να διεκδικήσουν τον δήμο από τον Μιχαλολιάκο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ο ένας θα έβγαινε πάνω από τον άλλο. Ποιος από τους δύο θα το δεχόταν; Ο Κόκκαλης επανέφερε το όνομα του Μώραλη στο τραπέζι και μάλιστα ανέλαβε σε προσωπικό επίπεδο το ψήσιμό του. Έτσι, φτάσαμε στο μεσημέρι της Δευτέρας 7 Απριλίου όταν βγήκε το θέμα με την ανακοίνωση που έβγαλε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Θα πληρώσει το κόστος
Αυτόματα δημιουργείται κενό στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και στην ΕΠΟ. Ποιος θα βγει μπροστά για να διεκδικήσει την προεδρία; Οι πληροφορίες που θέλουν τον Γιάννη Κομπότη ευσταθούν σε ένα βαθμό, διότι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού έχει ερείσματα και στον ΠΑΟΚ. Ο έτερος υποψήφιος είναι ο Μάνθος Πουλινάκης! Επίσης με καλές σχέσεις στη Θεσσαλονίκη! Προσωρινά ένας από τους δύο ετοιμάζεται να βγει μπροστά, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο. Απλά για να προστατευθεί η ανακωχή της περασμένης εβδομάδας πρέπει να δείξουν καλή θέληση όλες οι πλευρές! Ακόμα και η ΕΠΟ! Γι’ αυτό ακούγεται στην πιάτσα πώς βρέθηκε εκείνος που θα πληρώσει το μάρμαρο των διαιτησιών και όχι μόνο. Ποιος είναι; Ο Γιώργος Καραμελίδης! Στον πρόεδρο της ΚΕΔ θα φορτωθούν όλες οι ευθύνες για τα λάθη των διαιτητών! Ακόμα και η σωτηρία της Βέροιας στον Καραμελίδη θα χρεωθεί! Αναλώσιμος θεωρείται και στην πιάτσα λένε ότι το ξέρει κι εκείνος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/