Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Τρέξε με τη Σερένα

Published

on

Αγώνα δρόμου θα διοργανώσει η κορυφαία τενίστρια Σερένα Γουΐλιαμς στις 14 Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Η Αμερικανίδα Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την ανακοίνωση της Κάρολιν Βοζνιάκι ότι θα τρέξει στο μαραθώνιο της Νέας Υόρκης το Νοέμβριο είχε ρωτηθεί αν θα τρέξει και εκείνη. Γελώντας απάντησε: «Νομίζω ότι μπορώ να κάνω ημιμαραθώνιο ή μπορώ να τρέξω μαζί της τα πρώτα 5 χιλιόμετρα, μετά όμως τελείωσα».
Μπορεί τελικά να μη δήλωσε συμμετοχή στον αγώνα δρόμου, όμως η ίδια αποφάσισε να διοργανώσει έναν. Έτσι, στις 14 Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι θα γίνει ο υπέρ- αγώνας τρεξίματος «Σερένα Γουΐλιαμς», που θα περιλαμβάνει 5 χιλιόμετρα (6.55 μίλια) και αγώνα δρόμου παιδιών.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα πάρουν μέρος είναι η κορυφαία Αμερικανίδα δρομέας, Σάνον Ρόουμπουρι και ο προπονητής της Αλμπέρτο Σάλαζαρ.
Το ανώτατο όριο συμμετοχών σε αυτή τη διοργάνωση θα είναι οι 3.000 εγγραφές και τα ποσά θα είναι 20 ευρώ για τα παιδιά και 45 για τους μεγάλους, όπου τα έσοδα θα πάνε στο ίδρυμα της Γουΐλιαμς. Τα χρήματα θα δοθούν στις οικογένειες που έχουν πληγεί από βίαια εγκλήματα και επίσης, θα δοθούν υποτροφίες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/