Connect with us

STORY

Τρέχω και προσφέρω

Published

on

Λίγο πολύ όλοι μας τρέχουμε πλέον για την προσωπική μας υγεία και ευχαρίστηση. Φανταστείτε αυτή η ευχαρίστηση να προσέφερε και κοινωνικό έργο. Ο αθλητικός σύλλογος Ερμής 1877 διοργανώνει τον πιο πρωτοποριακό αγώνα δρόμου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Δίχως πρώτο και δεύτερο, δίχως ηττημένους. Έναν αγώνα που όλοι είναι νικητές όσο και αν τρέξουν ή περπατήσουν.

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou

Ο αθλητικός σύλλογος Ερμής 1877 καινοτομεί και τις τρεις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη διοργανώνει 48ωρο αγώνα δρόμου εντός του περιβάλλοντα χώρου της ΔΕΘ, δίχως τερματισμό! Μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε είτε τρέχοντας είτε περπατώντας για όσο θέλει και όποτε μπορεί. Πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, ξημερώματα… Ο σκοπός είναι απλός και ταυτόχρονα άκρως ιερός. Όλα τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι δρομείς και οι περιπατητές, θα αθροιστούν και θα μετατραπούν σε ευρώ για να δοθούν στην ενίσχυση τριών ιδρυμάτων και οργανώσεων με τεράστια κοινωνική φιλανθρωπική παρουσία. Το ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο, το ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» και την οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου».

Εμείς, εσείς, όλοι μας θα χαρίσουμε τα βήματά μας, το τρέξιμό ή το περπάτημά μας, εντός των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, για να στηριχθεί οικονομικά το έργο των τριών ιδρυμάτων και οργανώσεων.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρωτοποριακό και σημαντικό αγώνα «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» ξεκίνησε. Οι προεγγραφές γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερμή www.ermis1877.gr. Αρκεί ένα απλό κλικ στο κεντρική εικόνα όπου και η σχετική αναφορά για εγγραφή και κατόπιν η συμπλήρωση των απαραίητων στοιχείων.

Ο αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» είναι μία διεθνής εκδήλωση που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, όχι μόνο από τους απλούς πολίτες, λάτρεις του μαζικού αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς, αλλά και από κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού παγκοσμίως.
Στον πιο πρόσφατο αγώνα «No Finish Line» που έγινε πριν μερικούς μήνες στο Μονακό, ήταν πολλές οι διεθνείς προσωπικότητες που συμμετείχαν, αλλά ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία του Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος προσφέρθηκε και πρόσφερε με τα χιλιόμετρά του – που μετατράπηκαν σε ευρώ – στο παιδικό ίδρυμα «Children & Future». Τώρα ήρθε και η δική μας σειρά και η αρχή γίνεται από τη Θεσσαλονίκη 1-3 Σεπτεμβρίου.

Τρέχω, περπατώ και προσφέρω, γιατί… το κάθε βήμα μετράει!
Screen Shot 2014-08-08 at 5.29.55 PM

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/