Connect with us

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Τρίτο το ελεύθερο ντουέτο στο world series της Σύρου

Published

on

Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου στο ελεύθερο Ντουέτο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με αρκετά υψηλότερη βαθμολογία από το τεχνικό, 84,033β. στο world series καλλιτεχνικής κολύμβησης στη Σύρο.

Το ντουέτο έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στην πορεία της προετοιμασίας του για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του καλοκαιριού, το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Junior. «Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, το διαπιστώνει και η προπονήτριά μας, βελτιώνουμε συνεχώς τα προγράμματά μας και ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι στις μεγάλες διοργανώσεις. Η διοργάνωση ήταν απόλυτα πετυχημένη», δήλωσε η Ταξοπούλου.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μεξικανές Καρέμ Ατσάχ Ραμίρεζ και Νούρια Ντιοσντάτο Γκαρσία (όπως και στο τεχνικό) με 87,033β. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι δίδυμες Γαλλίδες Σαρλότ Τρεμπλ και Λάουρα Τρεμπλ με 85,9667.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/