Connect with us

OLYMPICS

Υποτροφίες για το Ρίο

Published

on

Για μια ακόμη φορά φέτος το ίδρυμα Λεβέντη στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών και προκηρύσσει υποτροφίες για αθλητές που έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν σπουδαίες εμφανίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Οι 25 υποτροφίες ετήσιας διάρκειας, αξίας 4.000 ευρώ η καθεμία, απευθύνονται σε αθλητές ατομικών Ολυμπιακών αθλημάτων, που έχουν τη δυνατότητα διάκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Ζανέιρο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν έντυπη μέσω ειδικού εντύπου, το οποίο θα διατεθεί από το Ιδρυμα Λεβέντη στις ομοσπονδίες και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η αίτηση, η οποία θα περιλαμβάνει και τους όρους δέσμευσης, που οφείλει να τηρήσει ο υποψήφιος σε περίπτωση χορήγησης της υποτροφίας, θα πρέπει να συνοδεύει τα εξής δικαιολογητικά: Βιογραφικό σημείωμα (αθλητικό και σπουδών), βεβαίωση της αρμόδιας ομοσπονδίας για το τρέχον έτος περί των αθλητικών επιδόσεων που επικαλείται ο υποψήφιος, Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ο υποψήφιος θα αναφέρει τυχόν υποτροφίες ή χορηγίες που έχει ήδη λάβει.

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές και παραλαμβάνονται έως την 1η Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 8651078, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 10:00- 16:00 καθώς και στην ιστοσελίδα του ιδρύματος www.agleventisfoundation.org. Ο φάκελος της υποψηφιότητας υποβάλλεται μόνο ταχυδρομικά στη διεύθυνση, Πατησίων 141, 11251, Αθήνας με σφραγίδα ταχυδρομείου έως 1/12/2014.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/