Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φιλί ζωής σε Αναστασίου

Published

on

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ, έστω και με τον τρόπο που ήρθε, έδωσε ανάσες στον Γιάννη Αναστασίου. Πριν από τη σέντρα ο προπονητής των πρασίνων, ένιωθε την καρέκλα του να τρίζει επικίνδυνα και η αναμέτρηση με τους Κρητικούς, ήταν… ζωής και θανάτου. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, θα έφερνε εξελίξεις. Ευτυχώς για τον ίδιο ο Μπεργκ θυμήθηκε ότι είναι σκόρερ και έσωσε την παρτίδα για Παναθηναϊκό και Αναστασίου. Αυτό φυσικά δε σημαίνει, πως ο προπονητής του τριφυλλιού έχει πάρει άφεση αμαρτιών. Συνεχίζει να βρίσκεται υπό αμφισβήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο να προετοιμάζεται για τις εναλλακτικές (Δώνης, Βονόρτας).
Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει και την επόμενη αγωνιστική που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, τότε ο Αναστασίου θα έχει ξεπεράσει τον πρώτο σκόπελο αμφισβήτησης. Πάντως του αναγνωρίζεται το ελαφρυντικό πως ο Πράνιτς δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ και ο Φιγκερόα άργησε να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/