Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Φουριόζα η Παπαμιχαήλ

Published

on

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά «Μέικον Τένις Κλάσικ» η 21χρονη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, ξεπερνώντας άνετα το εμπόδιο της Ουκρανίδας Κατερίνα Γιέργκινα, με 2-0 σετ.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Η Πρεβεζάνα τενίστρια ήταν σαρωτική, και με κεκτημένη ταχύτητα από τις εμφανίσεις της στα τουρνουά του Ροκ Χιλς και του Φλόρενς όπεν της Νότιας Καρολίνας, επικράτησε άνετα της αντιπάλου της με σκορ 6-4, 6-3.

Μιλώντας από την πολιτεία της Τζόρτζια στο Sportsfeed.gr, η Παπαμιχαήλ δήλωσε σχετικά με τη νίκη της: «Η κούραση γενικά φαίνεται σωματικά και ψυχικά, οπότε πρέπει να είμαι ακόμα πιο προσεκτική με οποιονδήποτε αντίπαλο, γιατί ουσιαστικά παίζω εναντίον του εαυτού μου. Κάθε νίκη είναι σημαντική γιατί σημαίνει ότι βελτιώνομαι κάτω από δύσκολες συνθήκες! Σε κάθε σετ προηγήθηκα με 5-2 και γενικώς είχα τον έλεγχο του αγώνα. Ωστόσο θα πρέπει να είμαι προσεκτική σε κάθε πόντο, γιατί στο τένις κάθε πόντος μπορεί να γυρίσει το ματς».

Επόμενη αντίπαλος της 21χρονης Ελληνίδας, σήμερα στις 17:00 ώρα Ελλάδας, θα είναι η Ρωσίδα Αντζελίνα Γκαμπούεβα, την οποία η αθλήτριά μας είχε κερδίσει πρόσφατα στο διπλό, με παρτενέρ τη Σλοβένα Νάστια Κόλαρ, όπως υπογράμμισε η ίδια: «Την είδα αυτές τις μέρες να αγωνίζεται. Παίξαμε μάλιστα και εναντίον στα διπλά όπου την κέρδισα. Θα είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι υπόλοιποι. Ο σκοπός μου δεν είναι άλλος από το να κάνω τα πράγματα στα οποία δουλεύω με τον προπονητή μου».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/