Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Φωτιά στην Αγιά Σοφιά

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Μας ζάλισαν για τη συμφωνία της ΑΕΚ και του ΣΥΡΙΖΑ! Μόνο που εμείς βλέπουμε ότι η Αγιά Σοφιά απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συνοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αρκεί μία ανάγνωση στα κείμενα που δημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «Αυγή» που αποτελεί την επίσημη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ.

γράφει ο Κατάσκοπος
Cataskopos

Ακόμα και μία παράγραφος δείχνει τις διαφωνίες που προκαλούνται από τη στάση των βουλευτών στην υπόθεση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε εδώ που έφτασε επειδή έλεγε “όχι”, χωρίς να υπολογίζει το κόστος, επειδή υπερασπιζόταν το δημόσιο συμφέρον και το περιβάλλον. Είπε όχι στο να χαριστεί το Καραϊσκάκη στον Κόκκαλη, είπε όχι στη μπίζνα Βωβού – Βαρδινογιάννη στον Ελαιώνα. Πρέπει να πει όχι -ακόμη μεγαλύτερο- και στον Μελισσανίδη. Αύριο θα ζητήσει κάτι και ο Μπέος…», έγραψε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κυρίτσης. Αναμφίβολα η τοποθέτησή του επηρεάζει αρκετό κόσμο που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο, διότι μην ξεχνάμε πώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και συνιστώσες. Οπότε μπορεί να πάει περίπατο η επίσημη γραμμή της ηγετικής ομάδας, όπως εκφράστηκε με ανακοίνωση. Έστω και αν δεν υπάρχει στέλεχος του κόμματος με διάθεση με αμφισβητήσει τον Αλέξη Τσίπρα. «Για την κατασκευή της έδρας της Ανώνυμης Εταιρείας ΑΕΚ, χρήματα θα έπρεπε να βάλει η ίδια η επιχείρηση και μόνο και όχι το Δημόσιο. Δεν επιτρέπεται να μιλάς για λούμπεν κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και να συναινείς στο να συνεχίσουν με μπίζνες αζ γιούζουαλ. Είναι ακόμη πιο χυδαίο να μιλάει κανείς για την ανάγκη της ΑΕΚ “να αποκτήσει το σπίτι της” τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας δεν έχουν σπίτι ή έχουν και κινδυνεύουν να το χάσουν», κατέληξε ο δημοσιογράφος της «Αυγής» και, ασφαλώς, έβαλε φωτιά στους ανθρώπους της «Ένωσης» που θεωρούσαν ότι βρήκαν σημείο σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα ψαχτεί με Ανιέτε
Τα όργια του Ανιέτε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου και η επιθυμία του Αχιλλέα Μπέου να κοντράρει τον Ανδρέα Πάτση θα οδηγήσει τους διοικούντες τον Ολυμπιακό στην προσέγγιση του Ισπανού. Τι κι αν του έδειξαν πέρσι την πόρτα εξόδου; Θεωρούν οι «ερυθρόλευκοι» πως μπορούν να τον πείσουν να επιστρέψει για χάρη της συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα που τη θεωρούν δεδομένη στον Βόλο.

Έρχονται… διαφημίσεις!
Λεφτά υπάρχουν, αλλά πρέπει να τα αναζητήσουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στη σωστή κατεύθυνση. Μαθαίνω, πάντως, ότι χάρη στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας και στις διαφημίσεις που βομβαρδίζουν τα κανάλια, αρκετές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ ετοιμάζονται να επεκτείνουν τις χορηγικές συμβάσεις τους πέρα από τα συνήθη όρια. Θα ‘χει ενδιαφέρον η στάση του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ στις βουλές των ομάδων που θέλουν να πάνε κόντρα στον… Δημήτρη Μελισσανίδη.

Έρχονται και επενδυτές!
Αυξάνεται η πίεση σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας για την αποχώρηση της νυν διοίκησης, ώστε να ανοίξει ο δρόμος στους επενδυτές που φέρονται διατεθειμένοι να ρίξουν πάνω από 1 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφική ενίσχυση και άλλο ένα για να καλυφθούν τα παλιά χρέη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/