Connect with us

TOP

Χάλκινοι στην Κραϊόβα Παπαδάκης και Βούλγαρη

Published

on

Ακόμα μια επιτυχία πρόσθεσε η ελληνική πάλη στο ενεργητικό της με τους αθλητές της νέας γενιάς να είναι και πάλι οι πρωταγωνιστές καθώς ο Φώτης Παπαδάκης και η Λυγερή Βούλγαρη επέστρεψαν από το βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων με χάλκινα μετάλλια.

Η πάλη είναι ένα από τα αθλήματα όπου οι αγώνες σε βαλκανικό επίπεδο είναι πραγματικά δύσκολοι καθώς συμμετέχουν χώρες με μεγάλη παράδοση στο άθλημα. Στους αγώνες που διεξηχθησαν στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, η ελληνική αποστολή τα πήγε περίφημα, καθώς αν και ολιγομελής επέστρεψε έχοντας στις αποσκευές της δύο παλικαρίσια χάλκινα μετάλλια.
Στην κατηγορία των 60κ. ο Φώτης Παπαδάκης νίκησε τον Βούλγαρο Νέτσεφ Ντέλκο, ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Τούρκο Ντογκάν Ουτκού για να πάρει στα ρεπεσάζ το χάλκινο επικρατώντας επί του Ρουμάνου Στεφάν Βλόντουτ.
Στην κατηγορία των 69κ. των νεανίδων, η Λυγερή Βούλγαρη ξεκίνησε περνώντας στον επόμενο γυρο άνευ αγώνα, για να ηττήθεί από την Τουρκάλα Ντεμίρ Ασλί, ωστόσο όμως στα ρεπεσάζ νίκησε την Ρουμάνα Ροξάνα Αξιντέ και στη συνέχεια την επίσης Ρουμάνα Ροξάνα Ντινίτσα για να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/