Connect with us

OLYMPICS

Χτύπημα των 2 ηπείρων

Published

on

Ο Τάιγκερ Γουντς είναι ο αθλητής με τα περισσότερα ετήσια έσοδα από οποιονδήποτε άλλο. Πως το καταφέρνει; Εκτός από τις νίκες σε μεγάλους αγώνες, εισπράττει τεράστια ποσά για να δίνει.. σόου. Όπως αυτό στη γέφυρα του Βοσπόρου.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η τούρκικη εταιρεία αερογραμμών, Turkish Airlines τα τελευταία χρόνια επενδύει τεράστια ποσά στον αθλητισμό προκειμένου να διαφημιστεί σε ολόκληρο τον πλανήτη καθώς φιλοδοξεί να γίνει η Νο1 αεροπορική εταιρεία παγκοσμιώς. Προσφάτως ανέλαβε και τη χρηματοδότησε διεθνούς τουρνουά γκολφ στην Αττάλεία και ποιος καλύτερος για να το προμοτάρει, από τον Τάιγκερ Γουντς.
Ο Αμερικανός γκολφέρ προσκλήθηκε έναντι μεγάλης χρηματικής αμοιβής να επιχειρήσει το χτύπημα των δύο ηπείρων, από την ασιατική πλευρά προς την ευρωπαϊκή, πάνω στη γέφυρα του Βοσπόρου που ενώνει τις δύο ηπείρους στην Κωνσταντινούπολη.
Η γέφυρα έχει μήκος ένα χιλιόμετρο και βρίσκεται σε ύψος 67 μέτρων από την επιφάνεια του νερού. Ο Γουντς έφτασε στο σημείο με ελικόπτερο, καθώς όπως γνωρίζουν όσοι έχουν επισκεφτεί την Κωνσταντινούπολη, είναι μία πόλη με τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Για το σόου αυτό καθώς και για τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Αττάλειας, ο Γουντς θα εισπράξει περισσότερα από 3.000.000 ευρώ. Εκεί μεταξύ των αντιπάλων του θα βρίσκονται και οι Ρόρι Μακιλρόι, Τζάστιν Ρόουζ και Λι Γουέσγουντ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/