Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Όλα για την πρόκριση η Χριστοφοράκη

Published

on

Η Μαρία Χριστοφοράκη είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Εθνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης που ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πριν από λίγο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε τη μοναδική νίκη της γυναικείας ομάδας της Ελλάδας, επικρατώντας επί της Λετονής Ίντα Ζντανόβτσκα 4-2 στα πλαίσια του ένατου προκριματικού γκρουπ.
Δεν είχαν ανάλογη επιτυχία και οι Κατερίνα Τόλιου, Γεωργία Ζαβιτσάνου οι οποίες ηττήθηκαν για δεύτερη φορά και έχασαν κάθε ελπίδα για πρόκριση. Η Τόλιου έχασε 4-0 από τη Σλοβένα Άλεξ Γκάλιτς για το 15ο γκρουπ και η Ζαβιτσάνου 4-2 από τη Λέιλα Ολιβέιρα από την Πορτογαλία για το 12ο.
Αύριο στις 12:20 θα ολοκληρωθούν οι αγώνες των προκριματικών ομίλων. Θυμίζουμε ότι εκτός από τις 19 νικήτριες των γκρουπ, την πρόκριση στον 1ο γύρο του αγωνίσματος παίρνουν μετά από κλήρωση και 7 lucky losers από τις 2ες των γκρουπ, ενώ για τις εναπομείνασες έξι θέσεις θα παίξουν έναν νοκ άουτ προκριματικό γύρο οι δευτερες από τους υπόλοιπους 12 ομίλους.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/