Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Όλοι φεύγουν, ο Κούνουπας μένει!

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Μαθαίνω ότι σήμανε συναγερμός στη Θεμιστοκλέους για όσα έγραφε την Κυριακή η αφεντιά μου για τη δυσαρέσκεια που προκαλεί ο Σπύρος Καλογιάννης… Άκουσα, όμως, ότι εκτός από τον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ, στο σημάδι έχει μπει και ο Κούνουπας! Ναι, ο Γιώργος που εξακολουθεί να βασιλεύει στη Θεμιστοκλέους. Σύνταξη έχει πάρει, αλλά όλοι οι πρόεδροι τον θεωρούν απαραίτητο και τον διατηρούν ως γενικό κουμανταδόρο στο λογιστήριο της λίγκας. Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τα έχουν με τον Κούνουπα οι παράγοντες και τα στελέχη της Ένωσης, με δεδομένο ότι “στόμα έχει, αλλά κουβέντα δεν του παίρνεις”. Για λεφτά, βέβαια, ούτε λόγος να γίνεται. Μπορεί να σε ταλαιπωρεί μήνες ολόκληρους ο Γιώργος. Αλλά γενικά είναι… καλός άνθρωπος! Όλοι οι πρόεδροι έλεγαν τα καλύτερα για τον Κούνουπα. Γι’ αυτό τον κρατούσαν δίπλα τους, αν και οι περισσότεροι ήθελαν να τον… αντικαταστήσουν. Ο Καλογιάννης, πάντως, ούτε λέξη δεν θέλει να ακούει για τον Γιώργο. Κοκκινίζει σαν το παντζάρι ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ και ξεκαθαρίζει ότι όποιος πειράξει τον Κούνουπα θα έχει να κάνει μαζί του. Φαίνεται πώς είναι πολύ… δεμένοι οι δυο τους.

Σημαδεύουν τον ΟΦΗ
Τον ΟΦΗ θεωρεί η ποδοσφαιρική πιάτσα ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Όχι μόνο επειδή έσπασε το δικό του ρεκόρ των συνεχόμενων αγωνιστικών χωρίς νίκη. Στα εννέα ματς έφτασαν οι Κρητικοί και το προηγούμενο ρεκόρ τους ήταν οκτώ ματς δίχως τρίποντο. Ναι, τότε που υποβιβάστηκαν. Άλλο είναι το πρόβλημα για την ομάδα του Ηρακλείου. Όπως λένε στην πιάτσα, ο Μάνθος Πουλινάκης στέγνωσε οικονομικά και δύσκολα θα καταφέρει να κάνει τον Γενάρη διορθωτικές κινήσεις. Γι’ αυτό βάζουν στο σημάδι τον ΟΦΗ. Με τον Απόλλωνα και την Καλλονή να αποτελούν τους πιθανούς παρτενέρ του. Αν και για τον Βελή εκφράζουν τη βεβαιότητα πως θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να διορθώσει τις ανορθογραφίες του καλοκαιριού, σε άμυνα και επίθεση.

Άμεση επιστροφή!
“Πλήρεις”, δηλώνουν στην ΑΕΚ για το ρόστερ της ομάδας και ουσιαστικά κόβουν την… όρεξη του κόσμου για μεταγραφές τον Γενάρη. Αλλά ο Δημήτρης Σιαλμάς κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει άμεσα στην Ένωση, έστω και αν υποστηρίζει πως προτεραιότητά του είναι μία μεταγραφή στο εξωτερικό. Φωτογραφία με τη φανέλα της ΑΕΚ ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ο έμπειρος επιθετικός και όταν του έγραψαν οι φίλοι του “ΑΕΚάρα forever”, η απάντηση έδειξε τις επιθυμίες του. “Πονάνε, υποφέρουνε, ματώνουν και αρχίζουν πάλι από την αρχή”. Για τις μεγάλες αγάπες (του) μιλούσε!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/