Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Όταν μας αντιγράφουν

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Το έριξα στην ομοιοπαθητική μήπως ξεπεράσω το κρύωμα, αλλά άκρη δεν έβγαλα. Μάλλον έφταιγαν τα παγάκια, με τα οποία μού γέμιζαν τα ποτά! Κι όταν πίνεις πολλά ποτά, τότε την πατάς διότι αυτόματα καταναλώνεις και πολλά παγάκια. Με έριξε ψυχολογικά και ο Θανάσης με την επίθεση που μου εξαπέλυσε. Ευτυχώς που διάβασα στη Livesport ότι ο Γιώργος Σαρρής πήγε στο υπουργείο Δικαιοσύνης και ζήτησε αυξημένα μέτρα προστασίας και παράλληλα υπέδειξε προς κάποια κατεύθυνση για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις που δέχθηκαν τελευταία κάποια στελέχη της ΕΠΟ και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Είναι σημαντικό να σε επιβεβαιώνουν οι συνάδελφοι! Έστω και με τρεις ημέρες καθυστέρηση. Αλλά θα περιμέναμε μία αναφορά στην πηγή. Δεν είναι κακό. Όλοι δουλειά, άλλωστε, κάνουμε! Εδώ κοτζάμ Βαγγέλης Αγγελής το παίζει φωτογράφος και dj για να παραμείνει στην επικαιρότητα. Όπου βρεθεί, το ρίχνει στις φωτογραφίες και τις στέλνει στα ΜΜΕ για να δείξει στο δικαστήριο ότι είναι αποδεκτός απ’ όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ξέρει από επικοινωνία ο Αγγελής! Με την… αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε στη ζωή μας όποιο θηλυκό μας αρέσει…

Δύσκολες ώρες για Καλογιάννη
Βράζουν στη Φούτμπολ Λιγκ με τις ενέργειες του Σπύρου Καλογιάννη. Μαθαίνω ότι στη Θεμιστοκλέους η ατμόσφαιρα είναι βαριά. Και οι σχέσεις του Κερκυραίου με τα στελέχη παραπέμπει σε θερμοκρασίες… Μόσχας! Τόσο παγωμένες είναι αν και οι περισσότεροι συνεργάτες του βράζουν μαζί του. Σύντομα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στην άλλοτε πανίσχυρη ΕΠΑΕ. Και οι εξελίξεις μπορούν να διαμορφώσουν το τοπίο της επόμενης σεζόν. Τότε που θα αυξηθεί το ενδιαφέρον για τη Φούτμπολ Λιγκ, διότι μπορεί να συνυπάρξουν ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Αλέξης Κούγιας και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Με ό,τι και αν συνεπάγεται η ταυτόχρονη παρουσία τους στην ίδια κατηγορία. Ξέχασα και τον Μιχάλη Σπανό, δάσκαλο πολλών νυν παραγόντων!..

Περίμεναν το γκολ!
Στοιχήματα έβαζαν στην αποστολή του Ατρόμητου που ταξίδεψε στην Ξάνθη για τον αγώνα με την ομάδα της Θράκης! Όλοι θεωρούσαν σίγουρο ότι θα σκόραρε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος! Ακόμα και ο Γιώργος Παράσχος εξέφραζε τη βεβαιότητά του. Το είχε, μάλιστα, πει στον διεθνή επιθετικό. Γι’ αυτό κι έσπευσε ο Παπαδόπουλος στον “Οτσαλάν” όταν διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι σχέσεις του προπονητή και του παίκτη, πάντως, αποκαταστάθηκαν πολύ νωρίτερα. Από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Τότε που ο Παπαδόπουλος μπήκε αλλαγή και βοήθησε στο 2-2. Μίλησαν με τον Παράσχο στην επιστροφή της αποστολής και έκτοτε η σχέση τους είναι πολύ καλή.

Επιστροφή Βλαχοδήμου
Απογοητεύθηκε και στη Γερμανία ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος (φωτογραφία) και σκέφτεται σοβαρά την προοπτική του επαναπατρισμού. Αρκεί, βέβαια, να βρει μία ομάδα που θα του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής. Στον Εργοτέλη, στον Πλατανιά, στον Άρη και στον Πανιώνιο περιμένουν με ανοικτές αγκαλιές τον νεαρό επιθετικό. Αλλά υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες για τον Βλαχοδήμο. Στον Ατρόμητο αρέσει ο παίκτης, αλλά θα τον ήθελαν με ελεύθερη μεταγραφή για να μπορέσουν να δουλέψουν μαζί του και να τον αξιοποιήσουν. Αν και με κομμένα τα φτερά, ο Έλληνας… Κριστιάνο, όμως, θέλει να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του. Και αν γίνεται, ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/