Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Όταν χτύπησε το καμπανάκι!

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Και καλό μήνα! «Έτσι, έστειλε το μήνυμά του για να δείξει ότι από την πλευρά του δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν, δηλαδή, μία αφιέρωση με νόημα. Το ερώτημα είναι αν το αντιλήφθηκαν ο Μπάκος και ο Καϋμενάκης που έχουν μαζέψει πολλά για τον Τσιώλη», κατέληγε την περασμένη Πέμπτη το σημείωμά μας με τίτλο «αφιέρωση με νόημα». Υπήρχε καλύτερη προαναγγελία για το διαζύγιο των Αρκάδων και του Καρδιτσιώτη τεχνικού. Το πρόβλημα ήταν ότι από τις 3:10 έως τις 3:40 μιλούσαμε στο ραδιόφωνο του alpha 989 χωρίς να γνωρίζουμε πόσο ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις. «Έχω προπόνηση», μου είχε πει ο Τσιώλης όταν φιξάραμε τη συζήτησή μας. Τελικά βρήκαμε την ώρα που βόλευε και τους δυο μας. Μόλις 70 λεπτά πριν από την έκδοση του διαζυγίου. Η περίπτωση του Τσιώλη όπως και η αποκάλυψη της Παρασκευής για τον Κώστα Τσακίρη μού θύμισε τις εποχές που όλη η Θεσσαλονίκη ξυπνούσε και έψαχνε να διαβάσει «Νότιο Άνεμο». Ίδια αγαπημένη συνήθεια θα γίνει και ο Κατάσκοπος.

Μπλέκουν οι οπαδοί
Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που καταγράφηκαν από τον κοριό της ΕΥΠ θα βγάλει λαβράκια και για τις οπαδικές διαφορές. Απορώ, μάλιστα, πώς δεν το έχουν αντιληφθεί οι διάφοροι ρεπόρτερ. Ειδικά σε μία συνομιλία αναφέρονται και συγκεκριμένα ονόματα για μια σειρά ενεργειών που έχουν έμμεση ή άμεση σχέση με τα επεισόδια στα γήπεδα. Ακόμα και για το περιστατικό στο Καμίνια με το μαχαίρωμα ενός 15χρονου γίνεται μνεία με… φωτογραφία ενός δράστη. Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι οι δύο συνομιλητές υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες! Ο ένας είναι… κόκκινος και ο άλλος δηλώνει πράσινος! Απλά τους ενώνει η πολιτική ιδεολογία, η ταύτιση στη Χρυσή Αυγή.

Το διαζύγιο και ο κοιμώμενος γίγαντας
Επανέρχομαι στο θέμα του Σάκη Τσιώλη. Με μία υπενθύμιση όσων έγραψε η αφεντιά μου το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου με τίτλο «ο κοιμώμενος γίγαντας». Το καταθέτω κι ελπίζω ότι κάποιοι ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις: «Πολλά παράπονα έκαναν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης για τις επιλογές του Σάκη Τσιώλη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά για την έμπνευσή του να βάλει στόπερ τον Γιάννη Κοντοέ. Το όνομα του Καρδιτσιώτη, πάντως, έχει ήδη αρχίσει να ακούγεται στον… κοιμώμενο γίγαντα. Αν κάποια στιγμή φύγει από την Τρίπολη, σίγουρα θα υπάρξει μία συζήτηση. Τον προτιμάει, άλλωστε, ο… διευθυντής από τον τωρινό προπονητή…». Δεν γράφω άλλο…

Ψάχνουν λύση για την ΑΕΚ
Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ έχουν ενοχλήσει πολύ κόσμο. Ειδικά στον Ολυμπιακό ψάχνουν κάποιο τρικ για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για τις κάρτες διαρκείας με την ελπίδα να προσπεράσουν τους «κιτρινόμαυρους». Το γόητρο έχει πληγεί και απόλυτα φυσιολογικά ενοχλούνται στο Λιμάνι από τον υψηλό βαθμό συσπείρωσης που παρατηρείται στην «Ένωση».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/